INTERVIEWS

Få Julia Roberts store skønheds-hemmelighed

Oscar-vinderen Julia Roberts er blevet ældre på smukkeste vis, og skønheden har nogle meget jordbundne tips

Oscar-vinderen Julia Roberts er blevet ældre på smukkeste vis, og skønheden har nogle meget jordbundne tips.
Den 44-årige skuespiller med det flammende, røde hår, indrømmer, at det ikke bliver til det helt store indenfor skønhedsrutiner i det daglige, idet det er svært for hende at finde tiden til at pusle om sig selv - og samtidig nå at klæde sine tre børn på, inden familien forlader hjemmet.
På disse dage sværger hun til store, sorte solbriller.

Julia Roberts helt store skønhedshemmelighed er et, hun har fra sin bedstefar, og det er at putte bagepulver på sin tandbørste og på den måde børste tænderne blændende hvide.

"Han plejede at putte en stor mænde af det (bagepulver) på sin tandbørste. Og han havde kun ét hul i tænderne hele sit liv", fortæller Julia Roberts om sin bedstefars hvide smil, som hun må siges at have arvet. Skuespilleren er kendt for sit store, brede og blændende smil.

Når hun har bare lidt mere tid om morgenen, vælger Roberts at tage mascara på vipperne, da detifølge hende får én til at se ud som om "man lige har fået en god, lang lur".

Adspurgt, hvad hun synes om botox og plastickirurgi, svarer den sympatiske skuespiller, at hun er for alt det, der gør én glad.