INTERVIEWS

Få Kirsten Dunsts skønheds-hemmeligheder

Skuespillerinden afslører, hvordan hun holder sig smuk og frisk

31-årige Kirsten Dunst har været i mediernes søgelys siden hun som seks-årig spillede en mindre rolle i Woody Allens 'Oedipus Wrecks'. Alligevel har den feterede stjerne altid haft sine fødder solidt plantet på jorden og har undgået skandaler. Og hendes skønhedsritualer er tilsyneladende lige så jordbundne, som hun selv er. Hun afslører til Hello Magazine, hvordan hun plejer sin lyse porcelænshud.

"For det første holder jeg mig væk fra solen. Jeg kan godt lide solbrun hud, men det fungerer ikke med min hud, den er alt for følsom," siger hun til Hello Magazine.

Og den amerikanske skønhed foretrækker at bruge skønhedsprodukter, som er så naturlige som muligt. Foruden en helt almindelig sæbe fra Dove, som hun vasker sit ansigt med, nævner hun Dr. Hauschka, Eve Lom og Leonor Grey som favoritter. Især Leonor Greys 'anti-frizz hair serum' kan hun ikke leve uden.

"Det er det mest velduftende hårprodukt, jeg har kender," siger hun.

Gode kontakter

Men en stjerne som Kirsten Dunst har da også kontakter, som vi andre ikke har. Så hun får jævnligt ansigtbehandlinger. Det er dog ikke den type kontakt, man skulle tro. Ingen big shot Hollywood-skønhedsguru. Men det er en, som har lært Kirsten alt om hudpleje og ja, livet i det hele taget.

"Det er min mor. Hun er medejer af en skønhedssalon, som hedder Belle Visage, og den ligger i San Fernando Valley. Jeg får familierabatter til alle mine veninder, og vi får ansigtsbehandlinger sådan cirka hver anden måned," afslører stjernen til Hello Magazine.

Og de skønhedsbehandlinger ser ud til at være effektive, for selvom den smukke skuespillerinde i dag fylder 31 år, ligner hun stadig en på 23.