INTERVIEWS

Gwyneth Paltrows kosmetikfirma endt i retssag

Skuespilleren Gwyneth Paltrow har rost kosmetikfirmaet Restorsea i høje vendinger, men nu er firmaet involveret i en retssag om brud på en kontrakt.

Den 41-årige skuespiller Gwyneth Paltrow er pludselig midt i et sagsanlæg på over 32 millioner kroner vedrørende et anerkendt kosmetikfirma, som hun er i front for ifølge New York Daily News. Iron Man-stjernen har for nyligt indgået en kontrakt som ansigt for hudplejefirmaet Restorsea, der styres af den velrespekterede forretningskvinde Patricia Pao fra New York.

Læs mere om Gwyneth Paltrows rolle som ansigt for Restorsea her

Gwyneth Paltrow har i den forbindelse rost Patricia Pao i høje vendinger. Hun hævder blandt andet at have opdaget et hudpleje-enzym, der stammer fra lakseopdræt i Norge, som udgør grundkernen i cremerne.

"Jeg elsker, hvordan det dufter, at det virker, historien og den kendsgerning, at brandet er startet af en kvindelige entrepenør," sagde Gwyneth Paltrow dengang om samarbejdet i en pressemeddelelse.

Gwyneth Paltrow har i den forbindelse rost Patricia Pao i høje vendinger. Hun hævder blandt andet at have opdaget et hudpleje-enzym, der stammer fra lakseopdræt i Norge, som udgør grundkernen i cremerne. sagde Gwyneth Paltrow dengang om samarbejdet i en pressemeddelelse.

Gwyneth Paltrow mener, at Stella McCartney er som en søster for hende. Læs mere her

Men der er uro i farvandet, for Patricia Pao hævder nu, at Aqua Bio Technology, der er leverandør til cremernes hovedingrediens, har brudt en eksklusiv aftale ved at markedsføre egne produkter med ingrediensen. Hun har derfor startet et sagsanlæg i Southern District of New York, hvor hun forlanger over 32 millioner kroner i godtgørelse.

Af dokumenter fra retten, som avisen har været i besiddelse af, fremgår det, at hun alene har opdaget ingrediensens gavnlige effekt på huden under en rundvisning af Aqua Bio Technology tilbage i 2010. Det fremgår nemlig, at Patricia Pao lagde mærke til de ansattes hænder, der var udsatte for vandet i lakseopdrættet hele dagen, og at de fremstod mere ungdommelige end deres ansigter.

Dette vakte derfor forretningskvindens opmærksomhed i retningen mod, at enzymet i vandet fra opdrættet kunne have en effekt som anti-age produkt.