INTERVIEWS

Interview i IN: Lene Maria Christensen

Kartellet er et nyt dansk spændingsdrama med Anders W. Berthelsen og Lene Maria Christensen på rollelisten. Filmen har premiere i dag. IN har mødt skuespillerinden Lene Maria til en snak. Det kan du læse i marts-nummeret, som du også kan hente til din iPad.

Kartellet er navnet på en ny dansk film, som i dag har premiere. Lene Maria Christensen, som der er et interview med i det aktuelle nummer af IN, er på rollelisten i det danske spændingsdrama.

Lene Maria spiller rollen som Rikke, der er gift med entrepenøren Lars (Anders w. Berthelsen), som sammen med deres børn, efter en karriere i udlandet, vender tilbage til Danmark og overtager familiefirmaet Halbo El & VVS. Men da han underbyder nogle større entreprenørvirksomheder i en række kommunale udbudsrunder og nægter at indgå i deres ulovlige prisaftaler, kommer både han, firmaet - og hans familie - hurtigt under et voldsomt, mafialignende pres fra de store selskaber.
- Så til sidst er der kun ét at gøre for den unge entreprenør …

Filmen har premiere i dag d. 27. Marts.

I marts-nummeret af IN kan du læse et stort interview med Lene Maria. Bladet er i butikkerne nu, men du kan også få det til din iPad, lige HER.