INTERVIEWS

Interview med skuespiller Natalie Madueño fra DR's Bedrag

Stjerneskuddet Natalie Madueño fortæller om sit forhold til den danske tv-serie Matador, at spille brætspil med vennerne og sin sommerhusdrøm.

NATALIE MADUEÑO - BLÅ BOG

Alder: 28 år
Civilstatus: I et forhold 
Bopæl: Østerbro i København
Arbejde: Skuespiller

LÆS OGSÅ: DEM SKAL DU KENDE | Hold øje med disse tre ansigter

Du ved det nok ikke, men jeg er ret god til … at spille Bezzerwizzer. Eller nu skal jeg passe på, for det er måske ikke alle mine venner, der er enige med mig. Men jeg tror, jeg er ret god til det. Måske.

Det største øjeblik i mit liv var, da … mine søstre blev født. Jeg ved godt, det måske lyder lidt corny, men det var en kæmpe oplevelse – begge gange. Pludselig at stå der med et lille menneske, som man egentlig ikke kender, men elsker betingelsesløst, fra første gang man ser dem. 

Min yndlingsfilm er … jeg egentlig aldrig nået frem til at have fastlagt. De gange jeg har set en film, hvor jeg tænker: ”Wow, det er nok den bedste film, jeg har set”, dukker der en anden en op i hukommelsen, som måske også var den bedste. Men jeg har altid været stor ’Star Wars’-fan, og den seneste i rækken syntes jeg var superfed.

Jeg udviklede mig meget, da … jeg gik på teaterskolen. Det var en tid, hvor alt skulle tales igennem, og alt jeg gjorde, blev observeret, vurderet og endevendt. På godt og ondt. Det var fire år, hvor jeg skulle tage stilling til alt, hvad jeg gjorde, og det lærte jeg enormt meget af i forhold til mit fag, og samtidig lærte jeg meget om mig selv.

At blive kendt fra den ene dag til den anden gik … forholdsvis stille og roligt. 

Jeg har en stor svaghed for … mad.

Jeg er lidt flov over det, men jeg … er seriøst dårlig til at fløjte. Jeg var megagod som barn, men nu skal jeg virkelig anstrenge mig. Jeg ville hade at skulle synge med på ’Always Look on the Bright Side of Life’.

Fik jeg lov til at trylle mig til et andet årti, ville jeg … gerne hoppe tilbage til 60’erne. Beatmusikken, hippietiden og hele den stemning i ungdommen, der ledte til ungdomsoprøret, ville jeg gerne have oplevet.

LÆS OGSÅ: De første kvinder i jobbet | Pia Kjærsgaard

Når jeg sætter musik på … er det meget forskelligt, hvad jeg hører. Jeg hører meget musik efter mit humør, så det kan være alt fra klassisk over Rolling Stones til Beyoncé.

Jeg glæder mig helt vildt til, at … jeg skal på ferie til sommer. Jeg var hjemme i Danmark hele sidste sommer og håbede på godt vejr. Det fik vi sgu ikke ret meget af,  så i år glæder jeg mig som et lille barn til at skulle af sted.

Mit yndlings-item i mit klædeskab er … en kjole, jeg har arvet efter min mormor. Det er en helt klassisk sort kjole fra 60’erne med små hvide prikker, bælte i livet og stort skørt.

Jeg drømmer mest om at eje … et sommerhus. Jeg elsker at bo i byen, men drømmer om at have et sted, hvor der er total ro, og hvor jeg kan få luft til tankerne, samle inspiwration og have natur omkring mig.

I øjeblikket er jeg meget interesseret i … tv-serien ’Homeland’. Jeg er lige begyndt på sæson tre, og jeg er helt opslugt og fatter ikke, at der ikke er nogen, der har tvangsindlagt mig til den noget før.

Jeg bliver tit upopulær, når jeg siger det, men … jeg har aldrig set ’Matador’. Det har virkelig affødt nogle blikke og stor undren, hvis jeg har sagt det højt. Så hvis snakken falder på Maude eller hunden Prik (eller er det Kvik?), bakker jeg lige så stille ud af samtalen af frygt for at blive afsløret. 

Mit første kys … kan jeg ikke huske. Jeg kan ikke finde ud af, om det er lidt sørgeligt, eller om det er meget normalt.

Hvis jeg skulle have været inden for et andet erhverv, var jeg sandsynligvis blevet … biolog, zoolog eller miljøforkæmper. Det er for mange en kedelig, uoverskuelig og mangefacetteret snak, men klimadebatten er så vigtig. Jeg synes, det er sørgeligt, at vi ikke er bedre til at passe på vores fælles hjem.

Nu vil jeg … ud og nyde min fridag i solen.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW | Bodil Jørgensen: "Jeg har fået en chance mere"

Læs mere om: