INTERVIEWS

Jennifer Anistons burger-mareridt

Den ekstremt sunde skuespillerinde var på et tidspunkt nødt til at stille sulten i fast food, og det gjorde hende dårlig

Hun holder absolut den slanke linje med en krop, som de fleste kvinder kun kan drømme om. Og den smækre 'Venner'-stjerne sørger da også for at leve sundt.

Men én gang har hun og kæresten Justin Theroux været nødt til at sætte tænderne i en burger fra fast food kæden McDonald's, og det var en ubehagelig oplevelse for Jennifer Aniston.

"Jeg glemmer aldrig, da Justin og jeg var på roadtrip, og vi var så sultne. Der var kun en McDonald's i nærheden, så vi måtte stille sulten dér," fortæller Jennifer i et interview med New York Magazine.

"Jeg bestilte vist en Big Mac - og sikke en reaktion min krop kom med. Det var fuldstændig som at hælde benzin i et renset system, og jeg blev simpelthen så dårlig," fortæller hun til New York Magazine.

Jennifer fortæller også, at hun bestræber sig på udelukkende at spise sunde og økologiske fødevarer, så det må være lidt af en forskrækkelse hendes krop har fået sig.