INTERVIEWS

Jennifer Garner: Måtte gå, da hun ikke havde penge til metroen

Læs interviewet med Jennifer Garner, som netop er blevet kampagnemodel for MaxMara ...

Jennifer Garner er en travl skuespillerinde, som jonglerer sin tid imellem at have en karriere på skærmen og sit yndlingsjob: At være mor.
Sammen med gemalen, instruktør og skuespiller Ben Affleck, har hun har to døtre, Violet, 7 og Seraphina, 4, og en søn, Sam, 1.
Jennifer Garner går op i ikke at ligne den perfekte kvinde. Hun vil gerne se ægte ud - også på billeder.
"Jeg kan ikke lide at ligne et udklip fra et magasin - selv på modebilleder vil jeg gerne ligne en rigtig kvinde," siger hun stolt.
Jennifer Garner er netop blevet offentliggjort på en smuk billedserie som det nye ansigt for MaxMara - og det er faktisk allerførste gang, at MaxMara vælger at bruge en kendt skuespiller som kampagnemodel.

Bliv klogere på Jennifer Garner, hendes stil og arbejdet med MaxMara i interviewet her:

Hvordan vil du definere din stil?
"Pragmatisk! Jeg kan godt lide tøj, som har elegance og som føles lækkert imod huden. Som for eksempel en camel coat! Det kan ikke gå galt".

Hustru-mor-skuespiller ... Du er en meget travl kvinde. Hvordan afspejler det den måde, du klæder dig?
Jeg har en grundlæggende tanke: Jeg vil ikke føle, at jeg er iført et teaterkostume - hverken på den røde løber eller "i det virkelige liv". Nogle outfits fungerer på andre mennesker, men kan være for cool for mig.
Og så kan jeg selvfølgelig godt lide, når tøjet er smukt".


Hvordan var det at arbejde med den anerkendte fotograf Mario Sorrenti?
"Mario er fantastisk. Da han ikke er her, kan jeg godt sige dét. Han er en talentfuld historiefortæller, en dejlig troldmand".


Jennifer Garner med the J-Bag fra MaxMara

Hvad var din yndlings-film, da du var barn?
"The Wizard of Oz". Jeg har set den mange gange med mine børn og - må jeg sige - det er stadig en tidløs succes".

Hvornår var første gang, du følte dig som en skuespiller?
"Første gang jeg følte mig som en skuespiller, var på mit første rigtige job. Jeg boede i New York, og jeg fik et job som dubleant i et stykke, der hed "A Month in the Country" med Helen Mirren, F. Marie Abraham og Ron Rifkin på rollelisten. Jeg tjente $150 om ugen. Jeg havde ikke penge nok til at tage metroen, så jeg gik".

Hvad synes du om "J-Bag" - denne sæsons nye kulttaske af Max Mara, som du er fotograferet med?
Jeg kan godt lide størrelsen på ??den. Jeg kan godt lide, at det er stor nok til at bære uanset hvilken teknologi, du ønsker at proppe i der, men det er lille nok, at du ikke vil miste din læbestift.