INTERVIEWS

Jennifer Lopez er vildt forelsket

Jennifer Lopez: Min unge kæreste giver mig alt

Nu taler den 44-årige sangerinde Jennifer Lopez ud om romancen mellem hende og den unge danser Casper Smart, og hvordan de får deres forhold til at fungere på fantastisk vis.

"For mig handler det om at have en fantastisk partner at gå igennem livet med. Jeg har mine egne, høje standarder for, hvad jeg ønsker hos en partner, og hvordan jeg ønsker at blive behandlet. Jeg har en stor bagage med. Jeg taler ikke om materielle ting, men hvad jeg har at tilbyde som person - kærlighed og loyalitet og alle de ting, der skaber et godt forhold," siger Jennifer Lopez til magasinet Cosmopolitan.

Jennifer Lopez og hendes baggrundsdanser Casper Smart begyndte at være kærester tilbage i oktober 2011 ikke længe efter hendes skilsmisse fra Marc Anthony blev officiel. Sangerinden fastholder, at til trods for de brud, hun har med i bagagen, så er hun altid fuldt ud dedikeret til den person, hun er i et forhold med, og at han har til gengæld har givet hende det, hun har brug for.

"Det er sjovt, for på et tidligt tidspunkt med min kæreste, kan jeg huske, at jeg sagde til ham, at jeg har det svært med at blive ignoreret. Og han sagde: 'Hør her, hvis nogen ignorerer dig, så glem dem. De fortjener ikke at få din opmærksomhed.' Men det er sjovt. Nogle gange forstår vi det ikke, før vi prøver at få den på den negative måde, ikke?," siger Jennifer Lopez.

Har gjort op med usikkerhed
Sangerinden har da også oplevet at være meget usikker igennem sit liv, og at hendes eksmand Marc Anthony har været med til at få hende til at tro på sig selv.

"Den største usikkerhed, jeg havde, var omkring min sang. Selv om jeg havde solgt 70 millioner albums, så var der den følelse ligesom af, at jeg ikke var god til det. Og mens jeg var gift med Marc, hjalp han mig med at komme over det. Han blev ved med at sige til mig: "Du er den eneste, der holder dig selv tilbage fra at nå dit fulde potentiale som sangerinde. Du bliver nødt til at give slip.", siger stjernen, der nu vender tilbage som dommer på det amerikanske talentprogram American Idol efter et års pause.

Mille Dinesens kæreste er med til at klæde hende på. Læs mere her.

Den nyfundne selvtillid har da også været værd at vente på, og nu går Jennifer Lopez til arbejdet med en hel anden indstilling.

"Jeg var altid så usikker og fulgte på en måde bare med. Så voksede jeg lidt efter lidt og indså, at hold da op - det er ikke et lykketræf. Jeg er ikke en fejl - jeg knokler røven ud af bukserne. Og jeg ved, hvad jeg laver," siger Jennifer Lopez.

Sangerinden lancerer til oktober sin tyvende duft i USA under navnet JLove.

 

 

 

Læs mere om: