INTERVIEWS

Julianne Moore: Kravene sænkes efter de 50

At blive ældre har både sine fordele og ulemper ifølge skuespilleren Julianne Moore

Julianne Moore er 53 år gammel, hun er mor til en dreng og en pige, som hun har sammen med sin 9 år yngre mand.
Julianne Moore er kendt for sin lyse, fregnede hud og sit skønne, røde hår - og naturligvis for sit store talent på skærmen, når vi nyder hende i alt fra store dramaer til sjove komedier.

Julianne Moore blev for nylig spurgt af det amerikanske website health.com, hvad der er hendes trick til altid at se blændende godt ud på den røde løber, og den rødhårede stjerne svarede:
'"Lad mig fortælle dig en ting: Det vildt skønne ved at fylde 50 er, at barren pludselig er meget lavere. Alle siger pludselig "Du ser fantastisk ud!" Det er jo på en måde ret fedt".

Desuden takker hun sine gener for sit stærke hår, som ofte er genstand for komplimenter, samt sin mor for at holde hende væk fra solen på grund af sin lyse teit.

Uffe Buchard indrømmer glad og gerne sit botox-forbrug

Men Moore gør dog også noget for at holde sig i form.
Hun fortæller i et interview til Health.com, at hun dyrker ashtanga-yoga tre gange om ugen og sørge for at løbe en tur et par gange om ugen, også.
Julianne Moore er glad for at dyrke yoga, da det er stille og fokuseret. Hun oplevede detstik modsatte, da hun af en veninde lod sig overtale til at tage til en spinning-time i et fitness-center, men hun fortæller, at råberiet gav hende hovedpine.

Julianne Moore er ikke fan af plastik-kirurgi

Julianne Moore fortæller også i interviewet, at hun ikke er fortaler for kosmetiske operationer - men at hun stadig mener, man skal gøre, hvad man bedst selv synes."Jeg ved ikke, om jeg synes, mange af procedurerne, som skal få dig til at se yngre ud, egentlig FÅR dig til at se yngre ud. Jeg synes bare, det ser ud som om, du har fået gjort noget ved dit ansigt".

Julianne Moore slutter med at indrømme, at det ikke altid er lige let at blive ældre.
"Hør engang, det er hårdt at blive ældre. Lad folk gøre, hvad de vil, men jeg frygter, at en ny norm nogle gange starter med, at plastikoperationer i sig selv begynder at være normalt, og dermed glemmer vi, hvordan et rigtigt ansigt ser ud".

Vi har samlet stjernernes bedste private rød løber-tips til makeuppen her