INTERVIEWS

Kelly Brook: Jeg kan lide at være kurvet

Modellen Kelly Brook mener, at kvinder skal anerkende deres naturlige kropsform og være stolte af deres kurver.

Den 34-årige model Kelly Brook har ikke noget imod at blive kaldt kurvet, fordi hun er stolt af sin kvindelige figur og mener, at alle bør anerkende deres naturlige kropsfacon og lære at være tilfredse med deres krop. Derfor var svaret klart, da hun af det britiske OK! magazine blev spurgt, om hun er træt af altid at få mærkatet kurvet.

Kurvede Christina Aguilera har lanceret en duft. Læs mere om den her

"Nej, aldrig. Det er mig, og jeg har fundet ud af, hvad der fungerer for mig, og fået en karriere ud af mine kurver. Jeg vil ikke prøve at være noget andet end, hvad jeg er, fordi det er mit naturlige udseende," siger Kelly Brook.

At være sexet er i hendes optik derfor ikke nødvendigvis lig med at være tynd.

"Alle piger er forskellige, og jeg synes, du kan være sexet på din egen måde. Du behøver ikke at være size zero, og du behøver ikke at have en virkelig markeret, Madonna-agtig kropsbygning," siger hun til magasinet.

Kurvede Christina Aguilera optræder nøgen på forsiden af sit albumcover. Se det her

Hun mener dog ikke, at det er ensbetydende med, at man ikke kan være sexet, hvis man ser sådan ud, men det vigtigste er, at man følger sin naturlige kropsform. Kelly Brook har samtidig lanceret sin nye undertøjskollektion til high street-kæden New Look og siger, at inspirationen til de sexede stofstykker kommer fra hendes egne erfaringer.

"Jeg har altid kæmpet med at finde smukt badetøj og undertøj, der passer til min krop, så det var det, der ansporede mig til at designe mit eget," siger hun.

Det var nemlig ikke helt let for den storbarmede model at finde passende undertøj, da hun var yngre.

"Jeg kan bare huske at være ung og have en g-skål og ikke være i stand til at finde nogle pæne bh'er. Jeg gik altid med formindskende bh'er, men jeg ønskede mig sexede, lækre blonde-bh'er. Det er derfor, jeg er begyndt at designe, og derfor jeg gør, som jeg gør."

Kelly Brooks undertøjskollektion til New Look er netop blevet lanceret med størrelser fra B-F-skål.

Læs mere om: