Foto: All Over Press
INTERVIEWS

Kylie Minogue: Jeg har aldrig set mig selv blive gift

Sangerinden Kylie Minogue blev single sidste år, og hun indrømmer nu, at hun faktisk ikke er interesseret i at være bundet.

Den 45-årige sangerinde Kylie Minogue har ikke travlt med at blive gift. Det til trods for, at hun brød med kæresten Andrés Velencoso sidste år, for hun ønsker nemlig ikke at være bundet.

"Jeg hader at være bundet fast. I stramt tøj eller omklamrende forhold. Jeg har brug for at føle mig fri i hovedet," siger hun til Sunday Times Style.

Se vinderne af britisk ELLE Style Awards i galleriet på ELLE.dk

Hun understreger dog, at hun ikke har travlt med at løbe efter andre erobringer, for hun er meget monogam, men hun trives ikke med alt for stramme rammer omkring sig.

"Sætter du en lille kasse omkring mig, så bliver jeg som en vild hest. Det er et tankesæt, en tvilling-ting - du har brug for at vide, at du kan bryde ud og gøre forskellige ting," siger Kylie Minogue.

Jean Paul Gaultier designer couture til børn. Læs mere på ELLE.dk

Sangerinden har derfor heller aldrig gået efter at blive nogens kone, selv om hun godt kan lide at være i et forhold.

"Jeg er en romantiker, og jeg elsker det, og når det sker, kan jeg afgjort forelske mig meget," siger den tidligere Voice-stjerne.

Derfor kender hun også alt til, når hovedet snurrer, og man gør sig ekstra umage for at få tid til at se den, man er forelsket i. Dog har hun aldrig været tiltrukket af at være en del af et brudepar.

"Jeg ved ikke om nogen kommer til at ændre på alt det, og jeg kommer til at gå ned ad kirkegulvet en dag, men jeg ser det aldrig rigtig for mig. Jeg er totalt flydende. For mig er kærlighed, folk jeg arbejder med, det er min familie," siger hun.

Kylie Minogue dannede par med modellen Andrés Velencoso fra 2008-2013.

Se Kylie Minogues stil i galleriet her.

Kylie Minogue: Jeg har aldrig set mig selv blive gift

Læs mere om: