INTERVIEWS

Le Gammeltoft: Jeg er slet ikke så hård, som folk tror

Le Gammeltoft blev oprindeligt kendt som succesfuld DJ og vært på P3-programmet Unga Bunga. Men nu er den 42-årige tidligere DJ bedst kendt som mediechef for virksomheden Heartbeats - og selvom hun fortsætter succesen, har hendes liv bestemt ikke været nogen dans på roser.

JEG ER SLET IKKE SÅ HÅRD, SOM FOLK TROR

Le Gammeltoft bliver ofte beskrevet som en stærk, stædig og handlekraftig kvinde, men hvis man spørg Gammeltoft selv, så er hun slet ikke så hård, som folk tror.

ET HÅRDT ÅRTI

Måske husker du hende bedst som DJ eller radiovært på P3 - to poster, som hun klarede til UG. 

Men da succesen toppede i 2011, gik hendes bedsteven Kjeld Tolstrup, som også var DJ og Gammeltofts medradiovært, desværre bort. 

Det blev starten på et hårdt årti med sorg, stress og skilsmisse - hvor Gammeltoft ovenikøbet, kort tid efter tabet af sin bedsteven, havde en spontan abort, som senere viste sig blot at være den første ud af fire.

LÆS OGSÅ: Ny Netflix-film sætter fokus på den ekstreme sorg ved barnetab

I dag er hun mediechef i egen virksomhed Heartbeat, som leverer video, podcasts og artikler om kultur og livsstil - og så er hun kærester med Venstre-politiker Tommy Ahlers.

I videoen herunder fortæller Gammeltoft om sit liv med hårde år i fortiden, og hvordan hun trods alt har kæmpet sig mod succes.

MIT LIVS OVERSKRIFT MED LE GAMMELTOFT

Læs mere om: