INTERVIEWS

Leonora Christina Skov: Ingen kommer til at tage min stemme igen

Forfatter Leonora Christina Skov åbnede med sin første bog op, for mange ærlige dele af sin personlighed. Nu er hun aktuel med en ny bog, hvor hun dykker ned i hendes vej ind i forfatter-branchen. Hør hende fortælle mere om bogen og hendes oplevelser her.

Da forfatter Leonora Christina Skov i 2018 fik sit store folkelige gennembrud med bestselleren ‘Den, der lever stille’ åbnede hun samtidig op for den mest ærlige del af sin personlighed.

Temaerne omkring et liv i skjul for sine forældres fordømmende tanker om hendes seksualitet, en frygt for altid at være for meget og forkert og den svære vej til at finde sin egen stemme i debatten har kulmineret i hendes forfatterskab de sidste par år.

D 22. april udkommer hendes nye bog ‘Hvis vi ikke taler om det’, og den dykker endnu mere ned i hendes vej til at blive forfatter, som ikke kun er brolagt af oplevelser, hun er stolt af.

Læs også: Karin Heurlin: Jeg letter mine følelser ved at dele dem

I denne video fortæller hun blandt andet om grænseoverskridende adfærd i forfatter-branchen - som hun ikke var i stand til at sige nej til.

Køb 'Hvis vi ikke taler om det' online HER