INTERVIEWS

Lisa Nilsson: Sådan fandt jeg kærligheden

Sangerinden Lisa Nilsson fik en åbenbaring, da hun forelskede sig i sin mangeårige ven.

Sangerinden Lisa Nilsson følte ikke lige, hun havde tag på det der med kærligheden, da hun i 2002 blev skilt fra sin mand guitaristen Henrik Jansson.

Sognepræst Kathrine Lilleør har fundet den store kærlighed. Læs mere her

Hun havde altid praktiseret selv at blive valgt af sine mand, men nu besluttede hun sig for at sadle om og pege på den mand, hun ville have. Og det endte med at blive hendes mangeårige ven, pianisten Niklas Medin.

"Vi havde gået rundt om hinanden, og jeg havde ikke turdet reagere på mine følelser - i mange år. Han var jo min ven, og dem bruger man, når man er ramt af ulykkelig kærlighed," siger 43-årige Lisa Nilsson i et interview med Alt for damerne.

Jennifer Lopez er blevet vildt forelsket efter sin skilsmisse fra Marc Anthony. Læs mere her

Men til sidst valgte hun at tage initiativet, og invitere ham ud at spise. Meget atypisk for sangerinden som i mange år havde ignoreret sine følelser over for bestemte typer mænd og i stedet søgt mod dem, som viste interesse for hende.

Men denne gang tog forelskelsen fart, og fem dage senere ventede de deres første barn. Den hurtige graviditet skræmte dog ikke Lisa Nilsson.

"Jeg ser det på ingen måde som en begrænsning at få børn. Tværtimod. Jeg tør mere, jeg sætter mere pris på livet og på min karriere," siger Lisa Nilsson.

I dag er parret forældre til to døtre på seks og to år, og sangerinden er lige nu aktuel med sit 12. album 'Sånger om oss'.

Læs mere om: