INTERVIEWS

Lotte Mejlhede: Mine forældres skilsmisse gjorde mig moden

Tv-værten Lotte Mejlhede beskriver sine forældres skilsmisse som en drastisk ændring i hendes barndom.

Vi kender som kvinden fra skærmen, der har styr på tal, fakta og de seneste nyheder. Men den 49-årige studievært Lotte Mejlhede er så meget mere end det.

Den tidligere X Factor-vært Signe Molde bruger ingen skønhedsprodukter. Læs mere

Privat har hun måttet tackle flere kriser og især forældrenes skilsmisse, da hun var otte-ni år, beskriver hun som en milepæl.

- "Nu er der jo ingen skilsmisser, der er lykkelige, men mine forældre håndterede det ret godt ved altid at være loyale over for hinanden," siger hun i et interview med Alt for damerne.

Tv-værten Christiane Schaumburg-Müller O'Connor har fået nyt job i skønhedsbranchen. Læs hvilket her

Lotte Mejlhede fortæller, at de to i dag sagtens kan være i stue sammen, men at deres brud selvfølgelig har gjort ondt på hende.

- "Det er jo en drastisk ting for et barn at opleve, at ens forældre bliver skilt. Jeg tror, at det gjorde mig moden og voksen i en ret tidlig alder," siger studieværten.

Selv blev hun som 39-årig mor til datteren Laura Louise efter længe at have funderet over det der med at sætte børn i verden.

- "Vi levede et meget egocentrisk liv, og det var ikke et liv, hvor jeg gik og tænkte, at det var et stort savn, at vi ikke havde børn," siger Lotte Mejlhede.

Fra 1. januar starter tv-værten som korrespondent for TV2Nyhederne med base i Bruxelles, hvor hun er flyttet til med sin datter og sin mand, fotografen Bjarke Ørsted.