INTERVIEWS

Louise Wolff: Det er vigtigt at skændes i parforhold

Tv-værten Louise Wolff taler ud om at ligne prinsesse Diana, skænderier i et parforhold og dragende plastikdimser.

Mit navn er: Louise Wolff, og jeg har lige nu tænkt alt for længe over, hvilken første sætning jeg skal pirre din nysgerrighed med.

Louise Wolff føler, at hendes forældres skilsmisse ændrede alt. Læs hvorfor her

Du ved det nok ikke, men jeg er ret god til at: lave lasagne og finde på gaver til fødselsdage.

Hvis jeg kunne bestemme: fik fædre øremærket barsel - lige nu!

Jeg er ret imponeret af: alle, der forstår deres pensionsbreve. Jeg både taler og skriver flydende dansk, men jeg har INGEN ide om, hvad mit pensionsselskab skriver til mig.

Jeg blev lidt overrasket, da en person for nylig sagde til mig: at jeg ligner prinsesse Diana med mit nye korte hår. Det er en af den slags kommentarer, hvor man ikke rigtigt ved, om det er et kompliment eller en fornærmelse. Jeg er stadig i tvivl.

Du vælger selv den rolle, du spiller i parforhold. Læs hvordan her

Jeg har en stor svaghed for: designbutikker, der sælger små, farverige plastikdimser. Jeg kan ikke særligt godt lide nips, men dimserne drager mig.

Det er vigtigt for mig at: være uafhængig. Jeg kan ikke særligt godt lide at være nødt til at have hjælp.

Jeg udviklede mig meget, da: jeg tog på højskole. Det var ikke, fordi faget maskeværksted var essentielt for min menneskelige udvikling, men stort set alt andet var.

Jeg er lidt flov over det, men jeg: er sådan en, der hader at aflytte min telefonsvarer. Derfor udskyder jeg det ofte så længe, at maskinen sletter beskeden. Undskyld!

Jeg har været længe om det, men nu forstår jeg godt: hvorfor det er vigtigt at kunne skændes i et parforhold. I mange år var jeg sikker på, at det betød, at man ikke passede sammen. I dag sætter jeg stor pris på at være uenige og turde sige det. Alt andet bliver ligegyldigt i min bog.