INTERVIEWS

Louise Wolff: Mine forældres skilsmisse ændrede alt

Tv-vært Louise Wolff oplevede sine forældre blive skilt som 15-årige hvilket medførte, at hendes liv ændrede sig drastisk.

Louise Wolff |om hendes forældres skilmisse

Hun havde ikke haft ret mange bekymringer i sin hverdag, for da Louise Wolff var 15 år, handlede tilværelsen mest om bumser og danske stile.

LÆS OGSÅ:  Louise Wolff: Det er vigtigt at skændes i parforhold

Men så blev hendes forældre skilt, og hendes mor fandt en ny mand. Det ændrede alt.

"Da jeg var 15 år, brasede mit familieliv sammen. Mine forældre blev skilt, og min far boede på Grønland på det tidspunkt, mens min mor fandt en ny mand, som ikke var interesseret i, at der fulgte børn med i pakken," siger den 35-årige tv-vært i et interview med Alt for damerne.

Den unge Louise Wolff oplevede, at stedfaren ikke var nem at bo sammen med, og det endte med, at teenageren blev nødt til at flytte.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez er igen blevet forelsket efter skilsmissen fra Marc Anthony

Det var ikke en mulighed for hende at bo hos faren på Grønland, så hun endte med at flytte ind hos noget familie på Bornholm.

"Der ændrede mit liv sig fuldstændigt på kort tid. Fra at have haft en sorgløs teenagetilværelse uden større problemer end bumser og danske stile blev jeg meget hurtigt voksen og skulle rumme ret meget ansvar," siger Louise Wolff.

I dag kan hun stadig mærke eftervirkninger af det, der skete for hende som helt ung, for selv om hun er stærkere af oplevelsen, så har det stadig haft konsekvenser.

Tv-værten beskriver sig selv som lidt hårdere i filten end, hvad godt er, fordi hun som teenager skulle tage et stort ansvar.

"Når man som 15-årig skal være den allermest voksne i en familie, der ikke fungerer, trækker det naturligvis spor. I dag skal jeg stadig øve mig på at give plads til min egen sårbarhed," siger hun.

Louise Wolff var fra 2008-2012 vært på Sporløs på DR men er i dag i front på Aftenshowet.