INTERVIEWS

Naomi Campbell: Jeg ønsker mig et barn

Modellen Naomi Campbell ønsker sig et barn også, selv om hun skal få det alene.

Den 43-årige model Naomi Campbell, der endte sit langvarige forhold til kærestenVladimir Doronin sidste år, ønsker at få sin egen familie selv, hvis det er ensbetydende med, at hun skal få et barn alene.

"Jeg ønsker mig børn uanset, om jeg har en mand eller ej. Jeg vil få det alene," sagde hun i et interview med designeren Diane Von Furstenberg under en radiooptræden for SiriusXM Radio Town i New York.

Naomi Campbell afslører, at afdøde Gianni Versace hadede kunstige bryster på sine modeller. Læs hvorfor her

The Face-stjernen har også længe været forkæmper for etnisk mangfoldighed, når det gælder modeller, og selv om hun mener, at der er sket fremskridt, så er hun bekymret for, at brug af ikke-hvide modeller bare er en trend.

"Vi gør afgjort fremskridt med reklamekampagnerne. Vi ønsker ikke, at det skal være en trend. Vi vil have, at det skal være vedholdende," siger Naomi Campbell.

Hun oplever også endnu en uvane hos folkene bag modeshows rundt omkring i verden, som hun er utilfreds med.

"Jeg ønsker også, at jeg ikke skal opleve dem stille os på række ved et show - som om vi ikke er en del af det, og det sker altså. Det er virkelig heller ikke særligt kreativt," siger Naomi Campbell.

Naomi Campbell mener, at Kate Moss er som en lillesøster for hende. Læs hvorfor her

Den britiske skønhed mener til gengæld ikke, at modebranchen er skyld i, at modeller lider af spiseforstyrrelse, for hun synes, at folk må stå til ansvar for deres egne handlinger.

"Du kan ikke skyde skylden på vores branche for kvinders kropstype. Mad-problemet er et virkeligt ømt punkt for mig, og det gør mig utilpas egentlig at tale om det, for jeg har aldrig oplevet en designer i mine 28 år, sige til nogen: "Gå på slankekur. Tab dig,"" siger hun.

Derfor ser hun ikke nogen grund til at skyde skylden på de personer, som udgør modebranchen.

"Du bliver nødt til at stå til ansvar for dine egne handlinger. Så hvis du beslutter, at du ikke vil spise, fordi du føler, at du bliver nødt til det, så er det helt op til dig," siger Naomi Campbell.

Modellen selv har for nyligt lagt sin kost om til kun at være vegetarisk, og desuden drikker hun ikke alkohol.