INTERVIEWS

Naomi Campbell: Jeg udvikler mig hele tiden

Supermodellen indrømmer sine fejl, men fortryder intet

Den 43-årige supermodel Naomi Campbell ved godt, at hun er noget af en mundfuld, men i et nyt interview indrømmer hun samtidig, at hun er tilfreds med, hvordan hun har udviklet sig igennem sit liv. Til trods for, at hun laver fejl, ønsker hun nemlig ikke at fortryde noget.

"Jeg udvikler mig hele tiden. Men ja jeg er glad for den måde, jeg er på nu. Jeg er meget opmærksom og meget instinktiv. Igennem livet bliver du nødt til at have sårbarheden til at acceptere, når du har skylden. Og det har jeg, og jeg er åben nok til at sige det," siger Naomi Campbell i et interview med avisen The Guardian.

Til trods for, at modellen beskriver sig selv som loyal, så indrømmer hun samtidig, at hun kan være kommanderende og meget konkurrerende.

"Jeg har begået fejl. I ved alt om det. Jeg har ikke tænkt mig at gentage dem. Og jeg indrømmer dem, men jeg fortryder ikke noget. Jeg lever ikke i fortrydelse. Er jeg kommanderende? Absolut. Jeg kan ikke lide at tabe, og hvis jeg får et nej, så finder jeg en anden måde at få mit ja. Men jeg er en loyal person. Og jeg er generøs, og jeg fylder ikke folk med lort," siger Naomi Campbell.

Giver erfaringer videre

Modellen mener, at det at få succes i modebranchen handler om mental styrke, og som dommer i det amerikanske model-talentprogram The Face ønsker hun at lære de håbefulde unge mennesker den samme form for disciplin.

"Du bliver nødt til at være i stand til at tage styringen, du bliver nødt til altid at kontrollere din selvbeherskelse, din attitude. Men du bliver nødt til at være i stand til også at holde fast i din egen personlighed. Det er den del, du ikke kan lære. I programmet siger jeg til mine piger - det her er en konkurrence. Ved I hvad? I ønsker ikke at blive så magelige, at I glemmer det, for I bliver nødt til altid at konkurrere. I er her ikke for at få venner," siger Naomi Campbell.

Modellen har fået selskab af prominente kolleger som den canadiske model Coco Rocha og tjekkiske Karolina Kurkova i første sæson af The Face. De to er blevet erstattet af russiske Anne Vyalitsyna og amerikanske Lydia Hearst-Shaw i anden sæson, der får premiere til næste år, mens den britiske fotograf Nigel Barker stadig er vært på programmet.