INTERVIEWS

Oprah Winfrey: Jeg har ikke planer om at gifte mig

Talkshow-dronningen Oprah Winfrey har intet imod at forblive ugift

Nu står det helt fast: Den 59-årige talkshow-dronning Oprah Winfrey har ikke planer om at gifte sig til trods for, at hun har dannet par med kæresten Stedman Graham i næsten tre årtier. Da hun af Access Hollywood fik spørgsmålet om, hvorvidt hun ville dø som en ugift kvinde, lød svaret:

"Ja. Jah, jeg tror, det er mit endelig svar. Jeg synes, det er interessant, du spørger om det, for jeg tænkte over det igen ved Tina Turners bryllup. Tina sagde: 'Oprah, du bliver nødt til at gøre det her. Du bliver nødt til at gøre det.' Og jeg tænkte bare: 'Nå, men okay vil tingene virkelig være anderledes?' Og nej - det tror jeg ikke," siger hun.

Læs hvordan du følger i Oprah Winfreys fodspor i Sydafrika

Oprah Winfrey, der er aktuel i filmen The Butler, var nemlig med, da sangerinden Tina Turner blev gift med musikproduceren Erwin Bach i Schweitz tilbage i juli måned, og det satte tilsyneladende tankerne i gang. Men talkshowværtens kæreste er åbenbart lige så tilfreds med tingenes tilstand som hans bedre halvdel.

"Hvis du nogensinde interviewede ham, ville han sige til dig, at hvis vi var blevet gift, ville vi ikke have været sammen i dag. Han er en traditionel mand, og dette er et meget utraditionelt forhold. Og jeg synes, det er acceptabelt som et forhold, men hvis jeg havde titlen 'kone', tror jeg, at der ville være andre forventninger til, hvad en kone er, og hvad en kone gør," siger Oprah Winfrey.

Du vælger selv den rolle, du spiller i et parforhold.

Oprah Winfrey indledte et forhold med Stedman Graham tilbage i 1986. Parret blev forlovet i 1992, men de er aldrig blevet gift.