Sarah Jessica Parkers "nye" stil:

INTERVIEWS

Sarah Jessica Parker: Jeg er ikke så vild med mode

Selvom hun er kendt som et af verdens største stilikoner, er der mange ting, Sarah Jessica Parker skatter højere end moden

"Selvom jeg godt kan sætte pris på mode, er jeg altså slet ikke så vild med mode, som folk tror", fortæller skuespilleren, Sarah Jessica Parker, som de fleste (kvinder) kender som skribenten Carrie Bradshaw i TV-serien og filmene om de fire on/off single-veninder i 'Sex and the City', til Daily Express.

Når hun betræder den røde løber, er hun altid iklædt smukke kjoler og tårnhøje stiletter, og lige nu er Sarah Jessica Parker også i færd med at sætte sidste touch på en kollektion af sko, som hun har designet i samarbejde med Manolo Blahnik, som fik sit navn slået fast, da han var karakteren Carrie Bradshaws (fra Sex and the City) favorit, når det kom til stiletter.

"Lige for tiden er det stort, hvis jeg overhovedet kommer på besøg hos venner. Det meste af min tid bliver brugt som mor, og det kræver en helt anden garderobe", fortsætter stilikonet.

Et sted, hun bruger mere energi end i påklædningsværelset, er foran spejlet, fortæller hun.
"Jeg tror på at købe så mange anti-age-produkter som muligt", fortæller SJP. "Brug enhver creme, som har ordene 'fjernelse' stående på krukken med store, fede bogstaver!"

Sammen med sin mand, skuespillerkollegaen, Matthew Broderick, har Sarah Jessica Parker tre børn - nemlig sønnen James Wilkie på ni år og tvillingedøtrene Tabitha og Loretta på fire.
Døtrene kom tilk verden ved hjælp af en rugemor.