INTERVIEWS

Sarah Jessica Parker: Jeg går aldrig med sokker

Skuespilleren Sarah Jessica Parker indrømmer nu, at hun aldrig går med sokker, fordi hun mener, at synlige ankler, får hende til at se højere ud.

Den 48-årige skuespiller Sarah Jessica Parker indrømmer nu, at hun aldrig går med sokker. Hun dækker derfor ikke sine fødder selv, når der er minusgrader om vinteren, fordi hun mener, at det at vise sine ankler frem, får hende til at syne højere, end hun egentlig er.

"Jeg går ikke med sokker. Jeg går aldrig med sokker selv midt om vinteren. Jeg er så lille, at jeg forsøger at have lidt hud, jeg kan blotte, så jeg kan vise, at der er en lille smule mere af mig, end man kan se," sagde hun, da hun var gæst hos den amerikanske talkshowvært Ellen DeGeneres den 5. marts.

Sarah Jessica Parker mener, at karaktererne fra Sex and the City var sødere mod hinanden end nutidens reality-stjerner. Læs hvorfor her

Den blonde skønhed benyttede desuden lejligheden til at benægte rygterne om, at der snart er en tredje Sex and the City-film på vej, hvor hun skal spille den elskede rolle som Carrie Bradshaw.

"Jeg har prøvet at finde på nogle interessante svar til, hver gang jeg bliver stillet det spørgsmål her på det seneste. Sandheden om det er, at det ikke har været en egentlig snak om en tredje film overhovedet," siger Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker er blevet blogskribent. Læs hvorfor her

Det til trods så lagde skuespilleren samtidig ikke skjul på, at der er grobund for en tredje fortælling om kvinderne fra New York, men at det ikke er sikkert, at det bliver omsat til endnu en film.

"Jeg ved, at der er en historie, men om historien nogensinde bliver fortalt eller ej, forbliver virkeligt et af historiens store mysterier," siger hun.

Sarah Jessica Parker er desuden i denne måned på forsiden af Harper's Bazaar iført design fra Louis Vuitton.