INTERVIEWS

Sarah Jessica Parker: SATC-karaktererne var sødere end reality-stjerner

Skuespilleren Sarah Jessica Parker kritiserer nutidens kvinder for at være uvenlige over for hinanden.

Hun er beundret af millionvis af kvinde verden over, og Sex and the City-stjernen Sarah Jessica Parker giver nu et afslørende indblik ind i hendes verden i et nyt interview. Den 48-årige skuespiller fortæller magasinet Harper's Bazaar om sin fattige opvækst, hendes syn på kvinder og hendes nye rolle som skodesigner.

Sarah Jessica Parker skal som noget nyt designe lejlighedskort. Læs mere her

Hun er iført Louis Vuitton på forsiden af april-nummeret, og modeikonet siger i det ledsagende interview, at hun mener, at kvinders attitude over for hinanden har ændret sig over årerne.

"Det er på en måde overraskende at sige men på en vis var Sex and the City en mere uskyldig tid. Jeg mener, at meget reality-tv - og de kvinder, der dominerer kulturen i dag - er ret uvenlige mod hinanden," siger hun i interviewet.

Se de første styles fra Sarah Jessica Parkers skokollektion på ELLE.dk her

Sarah Jessica Parker mener samtidig, at karaktererne i tv-serien havde en meget bedre måde at behandle hinanden på.

"De bruger et sprog, som er virkelig stødende og ondt og som ikke er solidarisk. Jeg ynder at huske, at Carrie og de andre kvinder i Sex and the City var virkelig søde mod hinanden. Det var et større billede," siger hun.

Til trods for, at hun altså selv føler, at hun er solidarisk mod andre kvinder, så indrømmer stjernen, at hendes hårde barndom har gjort hende perfektionistisk.

"Min mor var smart, men vi var flade. Indeni huset var der kaos og galskab. Jeg værdsætter alt i dag. Jeg tror, at der sikkert er mange mennesker, der ikke gør den store indsats, og det fungerer stadig for dem," siger Sarah Jessica Parker.

Sådan har skuespilleren det dog ikke personligt, for alt fra hendes hånd skal være i orden, fortæller hun i interviewet.