INTERVIEWS

Søs Fenger: Terapeuten hjalp mig med at slutte fred

Sangerinden Søs Fenger fik hjælp fra en terapeut til at slutte fred med sig selv.

Selv om hun som 51-årig kan se tilbage på en succesfuld karriere som musiker, så har Søs Fenger kæmpet en del med indre dæmoner igennem sit liv. Men hun har nået til en afklaring over de seneste fem-ti år med hjælp fra en dygtig terapeut.

"Jeg blev først rigtig voksen, da jeg fik sluttet fred med den lille pige indeni. Da jeg opdagede, hvilke store ressourcer jeg selv gik rundt med, som jeg ikke havde lært at kende," siger Søs Fenger i et interview med Alt for damerne www.altfordamerne.dk.

Læs hvorfor sangerinden Oh Land gik ned med stress
 

Har droppet det perfekte

Hun er i dag nået til en selverkendelse om, at hun ikke skal være perfekt. Det er nemlig helt umuligt at nå dertil, når man som alle andre mennesker slås med dagligdagen.

"Det findes ikke, og det skal man ikke forvente eller kræve af nogen. Vi har mange forskellige sider, og vi må lære at elske og omfavne dem alle. Så bliver vi de bedste og gladeste udgaver af os selv!," siger sangerinden.

Læs om sangerinden Albertes sommerferie
 

Hun har desuden skrevet en sang til sin far, der døde af kræft, da hun kun var fem år gammel for også at bearbejde denne sorg. Sangen har titlen 'Stjernenat', og Søs Fenger elsker at synge den, fortæller hun i interviewet.