INTERVIEWS

Twiggy: Hertuginde Catherine er vidunderlig

Den tidligere model Twiggy mener, at hertuginden af Cambridge er en af de bedste ambassadører, når det gælder mode.

Den ikoniske 60'er-supermodel Twiggy mener, at hertuginde Catherine er synonym med stilen i London, og at hun har været med til at forhøje det britiske monarkis popularitet med sin naturlige elegance og sofistikerede beklædninger.
"Jeg mener, at Catherine er vidunderlig, og jeg er en kæmpe royalist. Jeg synes, de er vidunderlige for landet, og jeg synes, hun er pragtfuld - hun og William virker meget lykkelige" siger Twiggy til Fashionista.com.

Hertuginde Catherine har endnu en gang genbrugt sin Alice Temperley-kjole

Hun mener, at især hertuginde Catherines stil er værd at bemærke.
"Jeg følger, hvad hun har på i magasinerne ligesom alle andre, og hun klæder sig smukt. Hun er stilfuld og klassisk, og hun giver altid indtryk af, at hun er en rar person - hvilket jeg tror, er grunden til, at hun har fanget alles hjerter. Og nu har de fået et barn! Alle elsker et barn" siger Twiggy.

Twiggy er fan af Moss og Delevingne

Den 64-årige stjerne blev selv billedet på sin generation med sit drengede udseende og charme, der udstrålede den britiske subkultur i den periode, og hun mener, at modellerne Cara Delevingne og Kate Moss bedst repræsenterer London i dag.
"Jeg elsker Cara Delevingne. Jeg synes, hun er fantastisk, og jeg synes stadig Kate Moss er en af de bedste. Min foretrukne model er halvt engelsk og halvt amerikansk - hun hedder Staz Lindes, og hun er fuldstændig pragtfuld" siger Twiggy.

Alice Temperley mener, at hertuginde Catherine er den perfekte moderne kvinde

London skaber ungdomskulturen

Den tidligere dommer i America's Next Top Model mener også, at Londons high-street mode er naturligt arnested for ungdomskulturen og en ægte unik stil.
"Fra de tidlige dage i 60'erne, havde vi Biba, og det var første gang, du kunne få moderne tøj til teenagere - hun startede det på en måde" lyder det fra den tidligere model.

Læs hvor du køber hertuginde Catherines budgetvenlige ventekjole

Twiggy er da bestemt heller ikke ked af at rose sit hjemland, når det gælder om at være førende på designfronten.

"Oprigtigt talt mener jeg, at vi altid har været førende på ungdomskulturen, og har nogle af de mest innovative, lettere finurlige designere og kunstnere. Jeg tror, at vi fordi, vi er en ø, så frembringer vi lettere excentriske folk, hvilket jeg synes er ret vidunderligt"