INTERVIEWS

Victoria Beckham har dårlig samvittighed overfor sine børn

Designeren Victoria Beckham indrømmer, at hun føler sig skyldig over at have en karriere ved siden af at være mor til fire børn

Det er ikke uden skyld, at den 39-årige designer Victoria Beckham har sat fire børn i verden, for karrieren ved siden af først som popstjerne og siden i modebranchen, har også krævet hendes tid, siger hun i et nyt interview med kinesisk Vogue.

Det ser nu ud til, at Victoria Beckham har klaret opgaven udmærket, og indtil videre har hun bredt sig over at være modedesigner, model og tidligere Spice Girl ud over også at have været en trofast kone for den nu pensionerede fodboldspiller David Beckham og mor til sine fire børn, men alt dette har ikke altid været en let opgave for hendes samvittighed.

"Det er en kæmpe opgave at jonglere, når du er arbejdende mor, og passer på din familie. Millionvis af kvinder i hele verden gør det hver dag, men det er ikke så let og ja - du føler dig skyldig hver gang, du går ud af døren for at tage på arbejde. Når du er succesrig, er det sværeste at bibeholde succes-niveauet, så du arbejder hårdere for at holde fast i det, du har opnået", siger hun til magasinet.

Er ikke egoistisk

Det har dog ikke været Victoria Beckhams egen stræben mod succes, som har været det centrale, men derimod det at give noget videre til andre kvinder rundt om i verden via design.

"Jeg har været i rampelyset i over tyve år. Jeg er ikke på et egotrip - at give magt til kvinder, og få dem til at føle sig sexede og fantastiske, når de går i mit tøj, betyder mere for mig end tusind mennesker, der klapper. At give magt til kvinder er det, der får mig til at føle mig godt tilpas", siger hun.

I februar blev Victoria Beckham kåret som en af de hundrede mest magtfulde kvinder i Storbritannien af BBC.

LÆS OGSÅ: Victoria Beckham: Mit job er stressende

Læs mere om: