INTERVIEWS

Victoria Beckham: Sønnerne skal se mit arbejde

Designeren Victoria Beckham mener, at det er vigtigt, at hendes sønner ser hendes arbejde ved New York Fashion Week.

Den 39-årige designer Victoria Beckham viste sin efterår/vinter-kollektion 2014 frem foran sin familie under New York Fashion Week. Hun er mor til 14-årige Brooklyn, 11-årige Romeo, otteårige Cruz og toårige Harper med den tidligere fodboldspiller David Beckham, og hun havde sine tre sønner med til at støtte hendes på forreste række for første gang.
Victoria Beckham startede en ny trend på sin skole, da hun var barn. Læs hvordan her

Det gjorde hun, fordi hun mener, at det er vigtigt, at hendes børn ser, hvad hun arbejder med til daglig. Da hun blev spurgt af en spansk journalist om, hvordan hun klare at være mor til fire og at have en karriere, var svaret:

"Du får mig til at lyde meget bedre, end jeg er. Jeg ønskede bare, at de skulle se, hvad jeg lavede - drengene har aldrig været til et show før. For dem at se, at mor arbejde, og far arbejder er et meget positivt budskab," siger hun ifølge contactmusic.com.


Designeren havde valgt adskillige farverige kreationer. Heriblandt en ærmeløs jakke, overdimensionerede frakker og plisserede nederdele og kjoler til catwalken, men hun indrømmer, at hendes signatur-kjole stadig har en stor plads i hendes kollektion.

"Jeg sendte ikke den signifikante Victoria Beckham-kjolen på catwalken denne gang, men den er i salgskollektionen. Det er stadig en fantastisk kjole," siger hun.

New York Fashion slutter den 13. februar.