LIVSSTIL

Ny funktion på Netflix skal gøre det lettere for dig at finde en film eller serie

Har du prøvet at spilde flere timer på at finde en film eller serie at se? Det kan du slippe for nu, for en splinterny funktion på Netflix skal gøre arbejdet for dig.

Du kender sikkert følelsen af at browse dig gennem Netflix for at finde en film eller serie at se. Men det virker næsten umuligt at finde noget. Samtidig kan dig og din familie heller ikke blive helt enige om, hvad I skal vælge. Det er der heldigvis kommet en løsning på nu.

Den 28. april 2021 udkom den helt nye funktion ’Afspil noget’ på Netflix. Her skal du blot læne dig tilbage og lade streamingtjenesten gøre arbejdet for dig.

Alt du skal gøre er at trykke på knappen ’Afspil noget’, og så vil Netflix udvælge en film eller serie til dig, baseret ud fra det, som du før har set derinde. Nemmere bliver det vist ikke.

Læs også: Snart er det slut med at dele password med hinanden på Netflix

Opdag skjulte skatte

På den måde kan du også opdage nogle skjulte skatte på streamingtjenesten. Mange film og serier kan godt gemme sig i feedet, og derfor havde du måske ikke fundet frem til dem på egen hånd. Hvem ved, det kan endda være, at Netflix finder frem til din næste yndlingsfilm?  

Nu spekulerer du måske på, hvad du gør, hvis den film, som Netflix vælger, bare ikke falder i din smag? Så trykker du blot på ’Afspil næste film’, og vupti så finder den en ny til dig. 

Vi kan ikke vente med at prøve den nye funktion og slippe for at lede hele aftenen!

Hvis du er helt fortabt i, hvad du skal se, giver vi dig i galleriet 15 af de mest gensete serier, som du kan se om og om igen:

Se de 15 mest gensete serier

Læs mere om: