SMART LIVING

5 tech-tips, der giver dig et forspring

Ønsker du en mere enkel hverdag, at blive et mere effektivt menneske, få trænet mere, få styr på dine passwords og passe bedre på din smartphone? Her er fem fif, der hjælper dig!

Snak med din assistent

Har du brug for et nyhedsoverblik? Vil du høre din yndlings 80’er-Spotify-playliste? Har du brug for en vejrudsigt, inden du skal ud at løbe? Så spørger du bare din personlige assistent Alexa.

Amazons virtuelle assistent findes nu i fem nye udgaver, der er mindre, billigere og i nogle tilfælde bygget til bestemte områder i hjemmet, herunder et vækkeur, Echo Spot, der er designet til natbordet.

Echo Plus styrer belysning og varme, Echo Look er din personlige stylist, Echo Connect din højttalertelefon og Echo Buttons dine spillebrikker. Og det fede er, at Alexa, din personlige assistent, findes i alle enhederne.

Alle Amazon Alexa-produkter kan købes på amazon.com

LÆS OGSÅ: TIP: Stå dig til indflydelse

Ét password til alt

Hacking og cyberkriminalitet blev i 2017 hverdag for mange, så et af dine mere nyttige nytårsforsæt kan med rette være at forbedre din onlinesikkerhed. I 2018 har du kun brug for ét password.

1Password er en passwordmanager, der sikkert opbevarer alle dine passwords og generer én stærk adgangskode, du kan bruge til alle dine online-internetkonti.

1Password fås gratis til iOS og Android

Track dine fremskridt

Streaks er den perfekte app, hvis du vil holde dig på alle de lige og smalle stier, du har valgt i 2018, hvad enten det er at drikke mere vand, holde op med at ryge, bruge mindre tid foran skærmen eller at spise sundere.

Du opretter op til seks daglige opgaver, lader løbende appen vide, hvornår du har gennemført hver enkelt, hvorefter dine daglige ‘streaks’ noteres, som du gør fremskridt. En enkel og utrolig tilfredsstillende måde at blive et mere effektivt menneske på.

Streaks fås til iOS og koster 45 kr.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Pas på din kuldefølsomme smartphone

I år er året, hvor du undgår, at din smartphone dør af kulde. Helly Hansen har udviklet en Life Pocket, der beskytter både telefon og batteri i kulden.

Så overvejer du en ny skijakke, er det værd at kigge efter skijakker med Life Pocket-teknologi, så du kan opholde dig udenfor hele dagen uden at bekymre dig om batteriet på din smartphone.

Jakkerne med Life Pocket fås på hellyhansen.com

Kom i form på syv minutter

Har du syv minutter? Så har jeg appen, og den hedder 7 Minute Workout. Den korte, intense træning har fået en revival, og videnskabelige undersøgelser har vist, at højintensiv intervaltræning – også kaldet HIIT – kan være lige så godt eller bedre end en langsom løbe- eller cykeltur. Og det bedste er, at den ultrakorte daglige træning udføres derhjemme.

J&J Official 7 Minute Workout fås gratis til iOS og Android

Christiane Vejlø …

… er trendforsker i virksomheden Elektronista Media, som rådgiver erhvervslivet i den digitale fremtid. Vært på Radio24syv-programmet ‘Elektronista’. Følg Christiane på @elektronista på Instagram og elektronista.dk

LÆS OGSÅ: 5 Tech-tips der gør din hverdag lettere

Læs mere om: