SMART LIVING

Annonce | Pas godt på dit (designer) tøj

Alt for mange af os vasker vores dyrt indkøbte tøj i stykker, og vi ved slet ikke, hvor meget vores vaskemaskine faktisk kan. Electrolux og parret bag STORM & MARIE giver deres bedste tips til tøjvask, der passer til en moderne livsstil.

Kærlighed til design og detaljer har gjort STORM & MARIE til et af tidens mest interessante modebrands i Danmark. Nøje udvalgte materialer af høj kvalitet og unikke design skaber en fin balance mellem elegance og nordisk kant i deres kollektioner, og de lægger vægt på, at hvert eneste stykke tøj får en så lang levetid som muligt. 

LÆS OGSÅ: GUIDE | Sådan bærer du prints denne sæson

– Som designere ved vi, hvor meget designet betyder for dem, der køber tøjet. Derfor sætter vi en ære i at bruge kvalitetsmaterialer til vores design. Og vi synes virkelig, det er vigtigt at hjælpe vores kunder med at bevare deres yndlingstøj flot så længe som muligt, siger Signe Elisabeth Vedel, der er designeren bag STORM & MARIE.

En analyse fra Electrolux viser, at hele 68 pct. af os har oplevet, at vores tøj bliver ødelagt i vaskemaskinen. Ofte skyldes det, at vi render rundt med forældet viden om vaskemaskiner og ikke kender til alt det, de faktisk kan i dag.

Foto: Amanda Hestehave

Sammen med Electrolux, der har udviklet en ny type vaskemaskine, som blandt andet kan håndvaske og dampe, går STORM & MARIE i front for at afslutte vores vaskemareridt og opdatere vores gamle viden. Få deres bedste tips her!

Se mere på electrolux.dk/stylecare

LÆS OGSÅ: 5 stiltips til kvinder, der ikke længere er i 20’erne

 

Læs mere om: