SMART LIVING

De her 12 smarte mode-hacks redder din stil

Er du træt af sammenflettede halskæder og pletter på helt nye sneakers? Her er de smarte tricks, du bør kende.

Spar penge, tid og stress med de her smarte tricks, der hjælper dig med at holde styr på garderoben og have et tjekket udtryk.

#1 Fjern fnuller med skraberen

Hvis din striktrøje er begyndt at fnulre, kan du bruge en gammel skraber, som du let og forsigtigt kører hen over din striktrøje. Herefter kan du bruge helt almindelig tape til at fjerne det løsnede fnuller fra trøjen.

#2 Hold styr på halskæderne med et sugerør

Undgå at halskæder filtrer sig sammen i smykkeskuffen ved at tråde dem igennem et sugerør og lukke dem uden for sugerøret.

#3 Styrk løse knapper med neglelak

Brug en klar neglelak oven på en løs knap for at sørge for, at den sidder bedre fast på tråden.

#4 Fjern pletter fra skoene med en neglefil

Det er irriterende at få mudder og mærker på sin nye sko, men med en blød neglefil kan du forsigtigt ”file” pletten af.

LÆS OGSÅ: Sådan rengør du dine sneakers

#5 Bekæmp selvbrunerpletter med trusseindlæg

Det er smart at holde på sommerkuløren med selvbruner, men det ser ikke så smart ud at have pletter i udskæringen. Beskyt dit hvide tøj mod brune pletter ved at sætte et trusseindlæg på indersiden af dit tøj til at fange det overskydende selvbruner, som normalt ville smitte af på blusen.

#6 Forvandl dine bh-stropper med en papirklip

Din almindelige bh kan nemt tilpasses en top eller kjole med racerryg med en papirklip. Saml stropperne på ryggen, og brug papirklippen til at fæstne dem.

#7 Brug dit glattejern som strygejern

Hvis du opdager en krøllet krave på vej ud ad døren, behøver du ikke hive strygebrættet og -jernet frem. Brug i stedet dit glattejern til at glatte rynkerne ud.

#8 Vask din kradsende sweater med balsam

En ny sweater kan kradse noget så frygteligt, men du kan vaske den i varmt vandt blandet op med hårbalsam, inden du tager den i brug. Har du ikke tid til at vente på, at sweateren skal tørre? Så tag i stedet tugt lag body lotion på for at undgå, at sweateren kradser.

#9 Find de perfekte jeans ved at vikle dem rundt om halsen

Hvis du ikke har tid (og overskud) til at slæbe en stak jeans med ind i prøverummet, så prøv at vikle taljen af jeansene rundt om din hals. Hvis enderne møder hinanden, kan du højst sandsynligt passe dem.

#10 Rens dine sneakers med tandpasta

Hold dine hvide sneakers flotte ved at rense pletter af med tandpasta og en tandbørste. Vær dog opmærksom på ikke at bruge farvet tandpasta, da dette kan affarve din sko.

#11 Udvid dine lædersko med hårtørreren

Er dine sko en anelse for små? Tag et par tykke strømper på og mas fødderne ned i skoene. Brug herefter en hårtørrer til at varme læderet op, så det giver sig.

#12 Frigør en stram lynlås med læbepomade

Har lynlåsen sat sig fast? Brug vaseline eller læbepomade langs lynlåsens tænder for at få den til at slippe. 

LÆS OGSÅ: Sådan udvider du dine sko

Kilde: Showpo

 

Læs mere om: