SMART LIVING

Få et roligt 2010

3 gode bøger, der kan hjælpe dig til mere ro i sjælen.

Kunne du tænke dig et nyt år, hvor du ikke bare vil overleve, men leve?

Et år uden hverdagspanik og 117 forvirrende tanker i dit hoved?

Så læs med her, hvor vi anbefaler 3 gode bøger, der kan hjælpe dig til mere ro i sjælen.

 

Få styr på dit indre kaos
Hvis du konstant føler dig presset, forvirret eller bare ude af dig selv, fordi opgaver og pligter fyger om ørerne på dig, er det måske en idé, at du sætter dig ned og finder dig selv. Bogstaveligt talt. For hvis du ikke kender dig selv og din retning, er der da ikke noget at sige til, at du ikke har indre ro.

En af de mest anbefalesesværdige (og mest læste) bøger, når det handler om at finde sin livskraft er 7 gode vaner af Stephen R Covey. Bogen er fra 1980'erne, men er stadig lige aktuel. Og har du allerede læst den, så læs den igen.

Den tager en krig at læse, fordi den er grundig og så fuld af pointer, der skal slå rødder og forplante sig, inden man kan læse videre; men den er tiden og arbejdet værd. Du får indsatsen tifold igen!

 

Det giver mening!
Hvis meditation var en pille, som kunne give dig større indvendig ro, mindre stress, bedre kropslig velvære og mere succes i erhvervslivet, ville du så tage den? Sådan spørger Henning Daverne, og de fleste svarer JA.

Til INs kvindekonference KvinderLive her i efteråret fik Mr. Daverne en hel sal af oplagte kvinder til at falde til ro. Helt til ro. Hans budskab, som han henter fra blandt andet kampsporten, er, at du via meditation kan højne din grundstemning ved dagligt at meditere og lade hjernen falde til ro.

Hans nye bog Vejen til indre ro henvender sig til alle travle mennesker, der ønsker at finde en vej til mere ro i livet.

 

Brug dit åndedræt rigtigt
Og så er der en nyhed på gaden. I bogen Åndedrættet guider fysioterapeut Lotte Paarup dig igennem åndedrættets mange facetter og giver dig små øvelser, du kan bruge i din hverdag.

Et dårligt åndedræt kan nemlig betyde manglende energi, fysiske skavanker og et anspændt følelsesliv. Hvorimod et godt åndedræt kan være dit store skridt på vejen til en bedre fornemmelse af både krop og sind. Og til mere ro. Din vejrtrækning er din livsnerve og samtidig nøglen til en hverdag uden stress!

Har du ikke tid til at meditere, så tænk i hvert fald på dit åndedræt. Det er værd at prøve.

LÆS OGSÅ:
Maveøvelser, der virker

6 tips til at give dit hår en makeover
 

Læs mere om: