SMART LIVING

Fem Instagramprofiler, der spreder glæde

Har du brug for et smil på læben? IN kommer her med et bud på 5 Instagramprofiler, der er værd at følge.

Instagram bliver ofte udskældt for at fremme urealistiske idealer, der ikke stemmer overens med den ”virkelige” verden, og for at have negative effekter på den enkelte bruger. Instagram kan dog sagtens være et middel til smil på læben, for der findes et hav af profiler, der fremmer glæde med deres virkelighedsnære og nede på jorden indhold. Det handler bare om at finde de rette profiler. 
IN har samlet fem Instagramprofiler, der med garanti vil sætte et smil på læberne. 

Instagramprofilen Humans of New York

Hvis ikke du allerede kender Instagramprofilen Humans of New York, så er det på tide, at du kommer til det. Profilen er centreret omkring det mangfoldige New York City, hvor enkelte individer fortæller deres inspirerende historier. Det hele startede som et fotoprojekt tilbage i 2010, af Brandon Stanton, der tog billeder af mennesker han mødte på gaden, og tilfældigt faldt i snak med dem. Nu, 10 år senere, er projektet involveret i velgørenhedsprojekter, og der er udgivet hele to bøger, der portrætterer de rørende historier. Forbered dig på at grine, græde, og endda stille essentielle spørgsmål til livets store gåder. 

Instagramprofilen Upworthy

Upworthy er en blandet godtepose, der viser dig alt det bedste, som mennesker har at byde på. Profilen er fyldt med godhed, barmhjertighed, respekt, grin og glædelige nyheder fra hele verden. Instagramprofilen vil med garanti give et sjovt indspark til det indhold, du ellers følger. 
 

Instagramprofilen The Female Warhol 

'A quote a day, keeps the doctor away.' Et citat, er en fed måde at få en daglig påmindelse om, at du med den rette indstilling kan opnå, det du ønsker. Citaterne er placeret på skilte ude i gadebilledet, hvilket giver et kunstnerisk touch. Profilen er et supplement, der hjælper dig med at huske på, hvor vigtig selvomsorg og kærlighed er.  
 

Instagramprofilen Girl Boss

Girl Boss er udformet som et socialt netværk for ambitiøse kvinder. På profilen finder du humoristiske post, der afspejler mange af de hverdagstanker, vi alle går med. Læn dig tilbage, og få et godt grin - det er garanteret, hver gang du besøger profilen. 
 

Instagramprofilen Mindful MFT 

Her deler familieterapeuten Vienna Pharason ud af sine mange livsfilosofier. Pharasons perspektiv på livet er opløftende, meningsgivende og ikke mindst realistisk. Citaterne er nærmest skræddersyet til at påvirke vores indstilling i en positiv retning. Gør dig selv den tjeneste, at tjekke hendes profil ud - vi lover et positivt vitamintilskud til sjælen. 
Læs mere om: