SMART LIVING

Frygt mindre og lev mere

Holder frygt dig tilbage fra at udleve dine drømme? Så tænk over, hvad konsekvensen på den lange bane er, hvis du ikke opnår det, du drømmer om. Få 10 brugbare tip her til at leve livet fuldt ud

De fleste vil sige, at der findes en god grund til, at de ikke udlever deres drømme. De har børn, de har ikke nok penge, de er bundet af deres job, de er for gamle eller deres liv har bare ikke udviklet sig i den retning. Mange lader deres frygt stå i vejen for, at de får succes eller ikke lever livet fuldt ud. De er bange for at fejle, så de prøver ikke engang.

Mange af de ovenstående grunde er udfordrende og gyldige og står måske nok i vejen for din umiddelbare succes. Men hvis du giver op, fordi det virker uoverkommeligt her og nu, så tænk over, hvad det kommer til at koste dig på den lange bane, hvis du ikke går efter det, som du gerne vil.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Ved at vise andre som fx dine børn, at de kan opnå deres drømme, selvom de vil opleve modgang, står du som et levende og inspirerende eksempel. Livets vil altid spænde lidt ben, men det er altid muligt, at finde tid til at gøre de ting, som er vigtige for os. Så overvej, hvad du bruger din tid i livet på. Hvis du har tid til at se dit favorit reality tv-show, kan du også finde tid til at arbejde henimod dine største mål i livet. Har du brug for et stabilt job, for at opretholde din økonomi, så arbejd på dine drømme om aftenen, efter arbejde eller i weekenden.

Se 10 tip herunder, som hjælper dig til at overkomme den frygt, der forhindrer dig i at udleve dine drømme. Det er let, at lade sig paralysere af frygt, men hold fast i din drøm og arbejd dig frygtløst frem!

LÆS OGSÅ: 5 tip til kvindelige iværksættere

1. Hav mål, ikke bare drømme.
Mål er håndgribelige og giver dig mulighed for at lave en proces, hvor igennem du kan opnå dine drømme i stedet for at få dem til at virke som en urealistisk dagdrøm. En drøm kan tage år at nå, men du kan lave

2. Bed om det, du vil have.
Hvis du ikke fortæller folk, hvad du har brug for, kan de ikke hjælpe dig.

3. Din mening er den vigtigste.
Lær at stole på dig selv. Alt for mange gange tillader vi andre at påvirke os negativt, og vi ender med at leve et liv, der ikke repræsenterer de ting, der er vigtige for os.

4. Tag kontrol over dit liv.
Lav dine egne valg. Vær opmærksom på, at det, at gøre ingenting, også er et valg.

LÆS OGSÅ: Stå dig til indflydelse

5. Du vil lave fejl.
Så lær af dine fejl, så du kan gøre det bedre næste gang. Folk forsøger altid at stræbe efter det perfekte i første hug, og tør ikke tage en chance, hvor de kan komme til at gøre fejl eller fremstå dumme. Kom over det og gør det i stedte for at tøve.

6. Stop med at undskylde overfor dig selv og alle andre omkring dig.
Accepter, at du har ansvaret for dine handlinger.

7. Omgiv dig med positive relationer.
Enhver, der elsker dig, vil ikke bede dig om at være mindre, så de kan være mere.

8. Vær ikke bange.
Tag chancer. Selv hvis du er bange, gør det alligevel.

9. Lav gode valg.
Hvis du laver dårlige valg, så start igen og gør det bedre næste gang.

10. Hjælp og støt andre mennesker.
Ingen opnår storhed alene. Når tiden kommer, vil andre hjælpe og støtte dig.

LÆS OGSÅ: Sådan får du mere ud af dagen

Kilde: huffingtonpost.com