SMART LIVING

Gør din hverdag lettere med disse 5 tech-tips

Her bliver du guide til fem tech-nyheder, der gør dit liv lidt lettere, af Christiane Vejlø, der er en af Danmarks stærkeste profiler, når det handler om den teknologi, vi omgiver os med i hverdagen.

Christiane Vejlø er trendforsker i virksomheden Elektronista Media, som rådgiver erhvervslivet i den digitale fremtid. Derudover er hun vært på Radio24syv-programmet ‘Elektronista’.

Du kan følge Christiane på @elektronista på Instagram og elektronista.dk

LÆS OGSÅ: 4 tech-tips, der gør din hverdag lettere

5 tech-tips til en lettere hverdag

1. Husker du at træne de små grå?

Det siges, at hjernen kan trænes som en muskel, og studier viser, at daglig hjernegymnastik forbedrer hjernens proceshastighed og hukommelse. Men glem alt om krydsord og sudoku. Brain-game-app’en Peak er udviklet i samarbejde med en række eksperter og forskere inden for kognitiv neurovidenskab og tilbyder mere end 30 minispil, der forbedrer din koncentration, hukommelse, mentale agilitet og problemløsningsevne. Peak blev af Google kåret som en af de bedste android-apps i 2016.

Fås gratis (med tilkøb) til Android og iOS – læs mere HER

2. Fantastisk lyd til kontoret

Tendensen inden for lyd er uden tvivl trådløst design, der er en integreret del af vores hjem. Hvert enkelt element i Logitechs MX Sound Bluetooth-højttalere er derfor omhyggeligt udvalgt, så du får overlegen lyd i et smukt produkt, der er designet til at passe ind i det mest eksklusive kontormiljø.

Logitech MX Sound fås til 849 kr. på logitech.com og i udvalgte butikker.

3. Et smukt arbejdsredskab

Samsung Galaxy Note er tilbage, og Note 8 er uden tvivl med i opløbet som den bedste smartphone i 2017. Note 8 er designet til alle os, der ser smartphonen som mere end en accessory. Det her er et arbejdsredskab med et sexet, men funktionelt design og den allernyeste teknologi. Skærmen er stor og god til video og billeder, du kan skrive med en S-pen, og et avanceret kamera gør det nemmere at indfange ethvert øjeblik i en travl hverdag.

Samsung Galaxy Note 8 findes i Danmark i farverne guld og sort til 7.749 kr. hos samsung.com

LÆS OGSÅ: Bekymrer du dig også på ferien?

4. Find vej til genbrugsguld

Kender du det, når weekenden banker på døren, og du gerne vil på loppejagt efter retromøbler, klassiske marskandiservarer, kitsch, kunst eller vintagetøj, men er i tvivl om, hvilke markeder der afholdes? Fleap er en gratis app, der hjælper loppejægere og genbrugsentusiaster med at finde vej til de hyggelige loppemarkeder og hippe genbrugsbutikker landet over.

Fleap kan downloades gratis til iOS og Android – læs mere HER

5. Tilbage til det gammeldags vækkeur

Søvnforskere mener, at vi bør holde smartphonen ude af soveværelset. Den ødelægger søvnen og gør os mindre innovative og veloplagte. Derfor er det tid til at gå oldfashion med et Flip. Flip LCD-vækkeuret er designet af Adrian og Jeremy Wright for det franske brand Lexon – det er en elegant genopfindelse af et ellers glemt dagligdagsobjekt. Alarmen kan tændes eller slukkes, bare ved at man vender uret en omgang, og snooze-funktionen sættes i gang ved let berøring.

Flip fås i flere farver til ca. 300 kr. hos fx designertorvet.dk

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: