SMART LIVING

Medina bag ny leveringsapp, der gør din hverdag nemmere

Kender du også til de dage, hvor du af den ene eller anden grund ikke har tiden til at nå alle hverdagens mange gøremål? Det har den nye leveringsapp, som den danske popdronning Medina blandt andet står bag, tænkt sig at ændre på. Du kan læse mere om appen, som både kan klare dine dagligvarer og dit rensetøj lige her.

Vi kender det alle: Hverdagen flyver af sted, og det kan være svært at få alle ender til at hænge sammen.

Så vi har nok alle dage, hvor man af den ene eller anden grund kan have svært ved at nå alle hverdagens gøremål – men det har den nye, danske leveringsapp, James Butler, tænkt sig at gøre noget ved.

Leveringsappen er skabt til at gøre din hverdag nemmere. Den har nemlig alle leveringsservices samlet ét sted, og du kan derfor både bruge James Butler til at bestille takeaway, blomster, dagligvarer, kager – ja du kan sågar bruge butlerne til at hente og aflevere dit rensetøj.

Læs også: Sådan får du takeaway til en tredjedel af prisen

Alt du skal gøre, er at oprette en indkøbsliste, og så klarer James Butler resten.

Butlerne er lokale personer, der altid leverer dine bestilte produkter sikkert og hurtigt – og allerhelst på cykel, så leveringen bliver så grøn som muligt.

Læs også: Her er kaffen, der kan øge din produktivitet med 80%

Butlerne leverer i første omgang i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

- For mig føles det rigtigt helt ned i maven at lave en løsning, der først og fremmest giver ”power to the people” i form af det frie valg. En løsning, der giver en masse mennesker en hjælpende hånd i en travl hverdag, og samtidigt sikrer, at flere kommer i job og kan tjene lidt penge på at yde en service som James. At servicen tilmed er god for miljøet, gør den jo kun endnu mere fantastisk.

Du kan gøre din hverdag nemmere og downloade appen lige HER.

Læs også: 3 opskrifter med Hendrick's nye gin

Læs mere om: