SMART LIVING

PÅSTAND | Ny gin kan få dig til at se yngre ud

Et hotel er gået sammen med et drinkfirma og har skabt en mirakel-gin, der kan få dig til at se yngre ud. For godt til at være sandt? Hvorfor ikke lade det komme an på en prøve?

Botox er dyrt og smertefuld. Creme er småbesværligt. Og hvem har tid til at give sig selv opløftende ansigtsmassage hele tiden? Nej, at holde huden ung, stram og rynkefri er ikke nogen let – og da slet ikke sjov opgave. Men det skal være slut nu, for Warner Leisure Hotels er gået sammen med eksperterne fra Bompas & Parr om at lave en mirakel-gin.

LÆS OGSÅ: THE MET GALA 16 | Beauty-looks

De kalder den nye gin ANTI-aGIN. Prøv at læse det højt, så forstår du, hvad den kan.

”Til dem, der vil gøre alt for at se yngre ud, men ikke vil opgive alkohol, er det bestemt den bedste ting nogensinde,” siger Nicky-Hambleton Jones om ginen.

LÆS OGSÅ: IN tester | Mascara der giver længde og fylde

Og det bedste er, at firmaet bag ANTI-aGIN også siger, at den kan fjerne appelsinhud. Du kan altså slå tre fluer med et smæk med den nye gin: Få set veninderne, få fjernet rynkerne og få styr på appelsinhuden.

Om den så virker kan vel kun komme an på en prøve. Og hvis den ikke gør, nå ja, så er den bare en almindelig gin, og det er jo også helt fantastisk. Det er en ren win-win-situation.

Køb den HER.

Læs mere om: