SMART LIVING

Pyramide-reglen som alle stilfulde kvinder kender, eller gør de?

Hvis du er på jagt efter den ideelle og afbalancerede garderobe, skal du læse med her.

At følge denne guide er den mest simple måde, hvorpå du kan sikre, at din garderobe er fyldt op med de essentielle items, du har brug for og samtidig holde dit klædeskab fri for fejlkøb eller trends, der kun bliver brugt et par gange for derefter at blive glemt.

LÆS OGSÅ: Forårets største kjoletendenser

I alt sin enkelthed skal du tænke på dit klædeskab som en madpyramide, hvor forskellige kategorier er vægtet forskelligt alt efter, hvor vigtige de er.

Dit tøjskab skal gerne være fyldt op med flere af disse end items fra de andre grupper. De vigtigste items i din garderobe er jeans, herrebukser, t-shirts og skjorter, da de er fundamentet for dit look. 

Efterfølgende kommer der hverdagstøj og festtøj. I toppen finder du ”sæson-items” og ”prikken over i’et”, som er de ting, der måske er lidt mere specielle og trendbaserede. De lægger den sidste hånd på dit outfit. Her taler vi blandt andet om accessories, tasker, smykker og items i et særligt print eller farve der er oppe i tiden.

Ved at have pyramide-reglen i baghovedet når du shopper, kan du undgå de værste fejlkøb.  Ved at supplere med andre shopping-regler a la ”vil jeg have denne på i morgen?” og ”jeg må kun købe x antal trend baserede items per sæson”, kan du i endnu højere grad, sikre dig en garderobe fyldt med lækre sager, som du ikke bliver træt af allerede efter, du blot har haft det på få gange. 

LÆS OGSÅ: 5 grundlæggende principper for den perfekte garderobe