SMART LIVING

Tør du se, hvor meget tid du bruger på mobilen?

Hvor meget tid bruger du egentlig på mobilen hver dag? Tag en digital detox med denne app, som giver dig et (måske overraskende) indblik i hvor meget tid, du bruger med mobilen i hånden hver dag.

Et slag på tasken: Hvor meget tid bruger du på din mobil hver dag? Ved du det ikke, så kan appen Moment hjælpe dig med at få syn for sagen. Og det kan være noget af en overraskelse, skulle vi hilse at sige.

Så snart du har installeret Moment, så tracker den helt automatisk hvor meget tid, du bruger på din iPhone eller iPad og hvilke apps, du bruger mest. Appen holder øje med dit forbrug i løbet af dagen og giver dig et samlet resultatet, når dagen er omme. Får dette dig til at konkludere, at du er for meget på mobilen, så kan du nemt sætte en daglig grænse for dit mobilbrug og få en påmindelse, når du overskrider den. Du kan endda tvinge dig selv til at gå helt af telefonen, hvis du overskrider din fastsatte grænse.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du gå offline

Lær dig selv at bruge telefonen mindre

Det, der er smart, ved at tracke din telefontid, er, at du bliver mere bevist omkring dit forbrug og dermed kan tage stilling til, om du skal til at få dig nogle nye mobilvaner. Moment har selvfølgelig også tænkt på dette, så du kan tage på en ’Phone Bootcamp’ og få værktøjer til at bruge din telefon mindre og smartere i fremtiden, så du får mere tid til alt det, som sker udenfor den lille skærm.

Moment fås pt. kun til iOS, men arbejder på en version til Android. Gratis at downloade med betaling for ekstra funktioner. 

 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: