TALK OF TOWN

2 dages ægteskabelig (u)lykke - Hollywoods korteste ægteskaber

Kærligheden har svære kår i Hollywood, men nogle gange er stjernerne måske også lige hurtige nok på aftrækkeren, når de siger ’I do’. Her får du 10 af de korteste ægteskaber, der er indgået i filmbyen.

Og de levede lykkeligt til deres dages ende. Eller i hvert fald et par måneder.

Det er ikke altid, stjernerne får tænkt sig lige godt om, før de siger ja til hinanden og udveksler ringe. Det kan bl.a. Britney Spears, Bradley Cooper og Jennifer Lopez tale med om.

Alle tre har de ægteskaber i bagagen, som varede mindre end et år. I Britneys tilfælde varede hendes manicure nok længere end ægteskabet med barndomsvennen Jason Alexander, som blev indgået i en brandet i Las Vegas tilbage i 2004. Alliancen holdt i lidt over to døgn – 55 timer – før det blev opløst, vistnok efter pres fra Britneys folk, som frygtede, at Alexander var ude efter hendes penge.

- Jeg gik med mine følelser. Jeg var forelsket i hende … Jeg tror, hun havde det på samme måde, har Jason Alexander siden fortalt i et interview, hvor han hævdede ikke at have fået en rød reje af hverken Britney eller hendes folk.

Britney Spears giftede sig igen, inden der var gået et år. Denne gang med danseren Kevin Federline, som hun har to sønner med. Det ægteskab var dog heller ikke langtidsholdbart. Parret gik fra hinanden tre år senere, og Britney Spears røg ned i et sort hul, hvor hun bl.a. barberede alt sit hår af og gik amok på en paparazzifotograf med en paraply.

- Jeg kan meget bedre lide at være i 30’erne end i 20’erne. Mine 20’ere var forfærdelige, har den nu 36-årige sangerinde fortalt.

Indtil videre har hun ikke fundet vej til kirkegulvet igen, så noget tyder på, at sangerinden har lært af sin ungdoms fejl.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Det samme kan siges for nogle – men bestemt ikke alle – Britneys kolleger, som også har rekordkorte ægteskaber på cv’et. Bare se med i galleriet her.

Se de rekord korte Hollywood ægteskaber her 

Korteste Hollywood-ægteskaber

Læs også: Var de kærester?! 14 glemte Hollywood-par