TALK OF TOWN

20 ærlige Hollywood-stjerner om deres plastikoperationer

I disse år tegner der sig en ny tendens, hvor flere store stjerner ærligt står frem og fortæller om deres kiruigiske indgreb i jagten på et mere "perfekt" og smukt ydre - alle har de det til fælles, at de deler et vigtigt budskab bag beslutningerne om at ændre på sig selv.

Lige meget hvad den enkeltes holdning til plastikkirurgi måtte være, så bliver det brugt i hele verden og i stor stil.

I mange år har det dog været et tabu at indrømme, at man har omrokeret mere eller mindre på sit hylster, men vi lever som bekendt i tabunedbrydningens tid!

Derfor står flere kendte Hollywood-stjerner nu frem med deres indgreb - både for at fortælle, at man skal tænke sig rigtig godt om, inden man beslutter sig for at ændre på sit udseende, men også for at stå ved, at det for nogle af dem har betydet større og bedre livskvalitet.

LÆS OGSÅ: 15 Hollywood-stjerner, der landede en anden rolle, end den de gik til audition på

Den store og evige diskussion går altså på om ens udseende kan fixes ved et par plastik-indgreb eller om det indgreb, der i virkeligheden bør iværksættes, er mentalt. 

LÆS OGSÅ: Sådan ser du bedst ud på festbillederne

Her kan du bl.a. læse om Victoria Beckham, der fortryder sit indgreb, og om brevet hun skrev til sit 18-årige jeg, hvor hun ville ønske, at hun havde troet mere på sig selv. Men også om Lisa Kudrow, der fik en ny næse og meget mere selvtillid.

Jillian Michaels plastikoperation

I et interview med People indrømmede fitnessguruen, at hun som 16-årig var under kniven i forbindelse med en næseoperation. En beslutning, der ifølge hende selv har ændret hendes liv til det bedre!

Gwyneth Paltrow fortrød botox

Foto: Mega

Paltrow indrømmer, at hun har fået botox, og at hun fortrød det på alle måder: 'I looked crazy. I looked like Joan Rivers'. Hun har dog ikke fået lavet andet end det, og tilføjer, at hun ville være rædselsslagen for at lægge sig under kniven. Paltrow udtalte dog, at vi gerne må spørge hende igen, når hun bliver 50, for der er hun klar på at gøre hvad som helst, så hun kan bevare sit ungdommelige og smukke udseende.

Jane Fondas plastikoperationer

Foto: Mega

Jane bekræfter, at hun har fået lavet plastikoperationer og udtaler, at hun har købt sig til at syne et helt årti yngre. Det er dog ikke noget, hun gider at snakke om, da hun ikke synes, det rager Gud og hvermand.

Kelly Rowlands plastikoperation

Foto: Mega

Sangeren bekræftede i 2013, at hun havde fået lavet sin bryster større efter at have tænkt over det i meeeeeget lang tid. 'Jeg ville egentlig gerne have haft brystimplantater, da jeg var 18, men min mor og Beyoncés mor sagde, at jeg virkelig burde tænke over det først,' fortalte hun til mediet Shape. 'Jeg tog imod deres råd og ventede i 10 år.'

Jamie Lee Curtis' plastikoperationer 

Foto: Mega

Curtis afslørede i 2002, at hun har fået lavet alt. Plastik, botox, lipo og hendes konklusion er, at intet virker. Hvis man er utilfreds med sig selv, kommer det indefra, og det kan ingen plastikoperationer gøre noget ved.

Ariel Winters operation

Foto: Mega

Da Modern Family-skuespillerinde var bare 17 år gammel, gennemgik hun en brystreducerende operation - en beslutning, der kom efter flere års rygsmerter og ubehag.

Ashlee Simpson om plastikkirugi

Foto: Mega

Selv om stjernen aldrig rigtig har talt om sine plastikoperationer, så bekræftede hun til US Weekly, at så længe folk har to øjne og bruger dem, så har de sandsynligvis svaret. Det var da meget diplomatisk sagt...

Chrissy Teigens plastikoperationer

Foto: Mega

Chrissy Teigen er ikke bange for at ”keep it real” og jokede for nyligt med, at alt ved hende var fake (på nær hendes kinder). Hun indrømmer desuden, at hun ikke har været lige glad for alle sine indgreb, og hun kalder bl.a. sin lipo (fedtreducerende indgreb) ved armhulerne 'the dumbest thing i’ve done'.

Kylie Jenners læber

Foto: Mega

Kylie Jenner har indrømmet, at hun har fået et par læbeindsprøjtninger - og måske endda lidt for mange. Hun forklarer, at hun blev så ivrig, at hendes søstre var nødt til at fortælle hende, at hun skulle slappe lidt af. Gudskelov, udtalte hun til Allure i et søskendeinterview med Kim Kardashian.

Cardi B's plastikoperation

Foto: Mega

Den storbarmede - og ditto kæftede Cardi B lægger ikke fingre imellem, når hun sætter folk på plads i forbindelse med kritik af hendes bryster: 'I TRUELY LOOOOVEEE MY BOOBS SINCE I Bought THEM...my first expensive purchase.' Det er da ærlig snak.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Jennifer Grays næse

Foto: Mega

Den yndige skuespillerinde ser faktisk ikke helt ud, som hun gjorde i 1989, da hun dansede rundt med Patrick Swayze i Dirty Dancing. Hun har nemlig siden da fået lavet ny næse. 'A nosejob from hell', kalder hun det, og siger dertil 'I’ll always be this once-famous actress nobody ­recognizes because of a nose job.'

Jessica Simpsons beslutning om fillers og restylane 

Foto: Mega

Én, der ikke har været så glad for sine beslutninger om fillers og restylane er Jessica Simpson, som udtaler, at hun syntes, det så alt for fake ud, og det kunne hun slet ikke lide. Heldigvis gik det væk igen efter 4 måneder, og hendes læber kom tilbage til det gamle og velkendte.

Kourtney Kardashians brystoperation 

Foto: Mega

Kourtney har fået lavet bryster, og det er en beslutning, hun fortryder helt vildt i dag. Hvis hun kunne ændre, det ville hun aldrig have fået dem lavet: 'I was so cute before. I've realized that I was made to look a certain way and I'm considering removing them,' har hun udtalt.

Britney Spears' plastikoperationer 

Foto: Mega

Britney afslørede i 2014, at hun havde fået lavet læber og en masse andet ”fun stuff"...

Lisa Kudrows næse

Foto: Mega

Friends- og Scandal-skuespillerinden indrømmer, at hun i gymnasiet valgte at få opereret sin næse, lige inden hun skulle starte på en ny skole. En forandring, hun betegner som "virkelig, virkelig god”.

Sharon Osbournes plastikoperationer

Foto: Mega

Osbourne afslørede på The Graham Norton Show, at hun havde fået lavet en hel del plastikoperationer. Den mest smertefulde? 'When I had my vagina tightened.'

Khloé Kardashians plastikoperationer

Foto: Mega

Khloé Kardashian mener, at plastiskkirurgi bør ses på samme måde som makeup, da alle alligevel tager en maske på hver dag, for at se unge og smukke ud. Hun benægter, at hun har fået lavet sin næse, men indrømmer at hun har fået lidt fillers i ansigtet.

Victoria Beckhams brystimplantater

Foto: Mega

Victoria har, efter hun er blevet voksen, skrevet et brev til sit 18-årige jeg, hvor hun bl.a. beskrev, hvor meget hun fortrød sine brystimplantater. Hun udtaler: 'Don’t mess with your boobs. I'ts a sign of insecurity. Just celebrate what you’ve got.'

Courteney Coxs botox-indgreb

Foto: Mega

Friends-stjernen udtaler, at hun fortryder alle sine botox-indgreb, fordi de fik hende til at se alt for fake ud.

Christie Brinkleys brug af fillers

Foto: Mega

Den tidligere Sports Illustrated-model har indrømmet, at hun har været stor tilhænger af fillers. Hun forklarer, at hun altid har været meget eksponeret overfor solen - både i hendes hjemby Malibu, men også via hendes jobs som model, hvor hun altså har rejst rundt i hele verden på alverdens strande. Hun har derfor været meget opmærksom på at gøre alle de ting, hun kunne, for at mindske skaderne fra solen mest muligt, bl.a. med fillers.

LÆS OGSÅ: 10 Hollywood-stjerner, du ikke vidste havde danske rødder