TALK OF TOWN

25 cool kjoler fra CFDA Awards

Modebranchen fejrede sig selv ved de årlige CFDA Awards i aftes i New York. Se de smukkeste, vildeste kjoler i alle regnbuens farver her.

Modebranchen beskyldes tit for at være lidt for vild med farven sort. Men det var ikke den, der dominerede, da the Council of Fashion Designers of America – designernes officielle sammenslutning – uddelte årets modepriser ved en storstilet fest i New York i aftes.

For de modeller, skuespillere, designere og it-girls, som var med til den store modefest, havde været på rov i regnbuen, da de valgte tøj. Model Bella Hadid var i 80’er-skrigpink, den nyslåede Cannes-vinder Diane Kruger funklede i blåt, og den tidligere topmodel Alek Weks neongule støvler lyste op i tusmørket.

Og de stjerner, som var hoppet i de sikre sorte eller hvide outfits, gav dem modspil af lyserøde diamanter – som Nicole Kidman – eller accessories i lyserødt plys – hej, Hailey Baldwin.

Aftenens helt store vinder blev Calvin Kleins nye chefdesigner, Raf Simons, som blev kåret som både årets herre- og damedesigner.

LÆS OGSÅ: 5 kendte kvinder i Calvin Klein

Blandt aftenens andre vindere var Coach, der vandt årets accessory-kollektion, Monse, som blev kåret som årets talent – se, hvad mærket kan, på billedet af Diane Kruger i galleriet! – Demna Gvasalia, hvis Vetements blev kåret som årets internationale brand, og designer Rick Owens, der fik en pris for sit livslange bidrag til den amerikanske modeindustri.

Se de smukke lookes fra den røde løber her:

Kjoler fra CFDA

LÆS OGSÅ: Se de smukke kjoler fra årets MET Gala