TALK OF TOWN

3 chokerende højdepunkter fra Meghan og Harrys Oprah-interview

Det omdiskuterede Oprah-interview med Meghan og Harry havde i går aftes premiere på dansk tv. I den forbindelse har vi sammen med hofreporter, Marianne Singer, samlet de tre mest chokerende emner, som hertugparret afslørede i interviewet.

Hertugparrets Oprah-interview er endelig blevet udgivet, og vi har set frem til at se det to-timer lange og omdiskuterede interview i går aftes klokken 21 på TV3.

Vi har talt med Billed-bladets hofreporter, Marianne Singer, der her deler sit syn på interviewet og hvad hun er mest chokerert over, parret afslørede i interviewet.

Marianne Singer fortæller om interviewet:

- Jeg er rystet over interviewet med prins Harry og hertuginde Meghan, fordi det både indeholder voldsomme anklager mod den britiske kongefamilie samt udførlige og meget intime beskrivelser af deres mistrivsel i det britiske kongehus. Set fra mit synspunkt er Oprahs udsendelse det mest overraskende og chokerende interview siden prinsesse Dianas Panorama-interview i 1995, hvor hun netop også talte om sine mentale udfordringer ved at være en del af det britiske kongehus.

Læs også: Prins Harry: Han kunne spille mig i 'The Crown'

Tre chokerende højdepunkter

Én af de chokerende udtalelser som vi kan se frem til i aften, er Meghans afsløring omkring hendes mange, dystre selvmordstanker, som hun havde, da hertugparret boede i England.

- Der er kommet nye detaljer frem om den måde, som den britiske kongefamilie og selve institutionen angiveligt har håndteret prinseparrets udfordringer, som virker uhensigtsmæssige og ikke passer ind i et moderne kongehus. Blandt andet at hertuginde Meghan efter sigende ikke fik hjælp, da hun havde selvmordstanker, og at et kongeligt familiemedlem angiveligt udtrykte bekymring for Archies hudfarve, fortæller Singer.

Læs også: Buckingham Palace igangsætter undersøgelse om mobbe-beskyldninger mod Meghan

Derudover kommer Meghan ind på den påståede konflikt mellem hende og hertuginde Kate. Rygterne har nemlig, siden Meghan og Harrys bryllup i 2018, gået på, at Meghan skulle have fået Kate til at græde lige inden Meghan og Harrys bryllup – men det var faktisk omvendt, forklarer Meghan. Hun kommer dog ikke dybere ind i konflikten, men hun konstaterer, at Kate både har sagt undskyld og sendt blomster, og at Meghan har tilgivet hende.

Prins Harry fortæller også om sit forhold til sin far, prins Charles, som lige nu er forbundet med svigt, skuffelse og smerte. Prins Charles skar nemlig kontakten til Harry efter hertugparrets exit som seniormedlemmer i det britiske kongehus.

- Harry taler om et kompliceret forhold til sin far og bror for tiden, men understreger heldigvis også, hvor højt han elsker dem og er indstillet på at ”hele” deres forhold, fortæller Singer.

Der er på dette tidspunkt ingen officiel reaktion fra det britiske kongehus vedrørende Meghan og Harrys Oprah-interview, men den 94-årige dronning Elisabeth har dog angiveligt udtalt, at hun ikke har tænkt sig at se interviewet.

Læs også: Her kan du se det omdiskuterede interview med Meghan og Harry

Prins Harry og Meghan har uden tvivl gjort tingene en anelse anderledes, end hvad det britiske kongehus har været vant til - allerede til deres smukke bryllup i 2018, som åbenbart var rent spil for galleriet, som du kan læse mere om her.

Læs mere om: