TALK OF TOWN

40, fit og frugtbar – Hollywoods mødre bliver ældre

Der er en mini-Bond på vej hjemme hos stjerneparret Daniel Craig og Rachel Weisz. Den vordende mor er 48 år, men en kvinde på +40 med struttende mave er ikke længere noget særsyn hverken i Hollywood eller herhjemme, hvor mange stjerner og kendisser stifter familie sent.

Det ville også næsten være trist, hvis de ikke skulle mikse deres hver især ret vellykkede dna og give den videre til en lille arving – skuespillerparret Rachel Weisz og Daniel Craig. De to stjerner, som er henholdsvis 48 og 50 år, har annonceret, at de venter en lille Agent 007 senere på året.

- Vi skal have et lille menneske. Vi glæder os sådan til at møde ham eller hende, fortalte skuespillerinden, som er kendt fra film som ’The Constant Gardener’, ’About a Boy’ og ’The Bourne Legacy’, i et interview for nylig.

LÆS OGSÅ: Var de kærester? 14 glemte Hollywood-par

Hun er i forvejen mor til Jack på 11 år, mens Daniel Craig har datteren Ella, som er 25.

Det er efterhånden ikke noget særsyn, at kvinderne i Hollywood bliver mødre – eller mødre igen – når de har rundet de 40 år, og også herhjemme er der flere kendisser, som har fået børn sent. Klik gennem galleriet og mød nogle af dem.

Hollywoods mødre bliver ældre

Læs mere om: