TALK OF TOWN

40 kendisser, der ligner hinanden på en prik

Det siges, at vi alle har en dobbeltgænger ude i verden - det gælder også de kendte. Men når kendissernes look-a-likes selv er verdenskendte stjerner, bliver det hurtigt meget besværligt for fans og pressefolk, der ikke kan skelne dem fra hinanden... Se om du kan kende forskel på de 20 kendisser, som har en kendt look-a-like.

DOBBELTGÆNGER ELLER EJ

De fleste af os har aldrig set eller mødt vores såkaldte 'dobbeltgænger' - derfor er det også en myte, som de fleste er meget skeptiske omkring.

Alligevel er der overraskende mange kendisser, som har en mindst lige så kendt look-a-like - og det får os til at sætte spørgsmålstegn ved tvivlen. Er der måske noget om det?

LÆS OGSÅ: Lookalike i Hollywood - 9 døtre, der ligner deres Hollywood-mødre på en prik

Dobbeltgængere eller ej, de ligner i hvert fald hinanden nok til, at både fans og pressefolk har svært ved at skelne dem fra hinanden.

Læs med herunder og se, om du kan kende forskel på dem. 

40 KENDISSER, DER LIGNER EN ANDEN KENDT

MILA KUNIS OG SARAH HYLAND
Vi kender Mila Kunis fra film som Friends With Benefits, Ted og Bad Moms, mens Sarah Hyland er bedst kendst som en af 'The Dunphys' i den populære komedieserie, Modern Family. De to skuespillerinder bliver ofte forvekslet med hinanden af deres fans - så ofte, at de har aftalt, de bare spiller med på den og lader som om, de er hinanden - fremfor at skulle skuffe de fans, der henvender sig. 

KATY PERRY OG ZOOEY DESCHANEL
New Girl-skuespilleren blev for ti år siden lettere irriteret, når fans forvekslede hende med popstjernen Katy Perry. Hun synes ikke selv, de lignede hinanden - men hun er med tiden blødt op og har nu ikke noget imod at blive sammenlignet med sangeren, som hun for øvrigt synes er: 'attraktiv'. 

MARK WAHLBERG OG MATT DAMON
Mark Wahlberg kender vi bedst fra Transformers eller Ted, mens Matt Damon er manden bag The Bourne Identity og The Martian. De to skuespillere bliver ofte forvekslet med hinanden af fans. Matt har endda givet en autograf i Marks navn, fordi han ikke ville skuffe den fan, som troede, han var Mark. 

NATALIE PORTMAN OG KEIRA KNIGHTLEY
De to skuespillerinder Natalie og Keira har nogle meget lignende ansigtstræk, som gør det utroligt svært at skelne dem fra hinanden. Heldigvis kan man som både dobbeltgængere og skuespillerinder drage fordele af hinanden - Keira scorede nemlig en rolle som Natalies stand in i Star Wars-filmene på baggrund af deres utroligt ens udseende. 

LÆS OGSÅ: 12 kendte, du ikke vidste var adopterede

AMY ADAMS OG ISLA FISHER
Måske har du set skuespilleren Amy Adams som forskeren, der kommunikerer med aliens i filmen Arrival? Eller som den unge sygeplejerske, der bliver forelsket i Frank Abagnale i den gamle Leonardo DiCaprio-klassiker Catch Me If You Can? Hvis du troede, at det var den samme skuespillerinde som hende fra Shopaholic eller Now You See Me, så kan du godt tro om igen. Men det skal du ikke være ked af. De to skuespillerinder ligner hinanden så meget, at Isla engang prankede sin familie og venner ved at bruge et billede af Amy på sit julekort. De opdagede heller ingenting. 

ELIZABETH BANKS OG CHELSEA HANDLER
Elizabeth Banks er med i film som Pitch Perfect og Hunger Games, men hun bliver tit forvekslet med Chelsea, som er en amerikansk tv-vært, komiker og forfatter. Elizabeth har indrømmet, at hun oftest bare lader som om, hun er Chelsea, når fans forveksler hende. 

DANIEL RADCLIFFE OG ELIJAH WOOD
Har du nogensinde forvekslet Harry Potter- og Ringenes Herre-stjernen? Bare rolig - det er ikke kun fans, der kan tage fejl af de to. Daniel Radcliffe har fortalt, hvordan han tidligere er blevet forvekslet med Elijah Wood af sin egen makeup-artist. Han er også blevet spurgt i et interview med et amerikansk magasin, om de var i familie med hinanden. 

LÆS OGSÅ: 15 skuespillere, der hader den rolle, der er blevet kendt for

LUCY HALE OG SELENA GOMEZ
Lucy Hale fra Pretty Little Liars blev ofte forvekslet med Selena Gomez, da hun var yngre. De er måske 'vokset' en smule fra hinanden nu, men vi kan stadig se nogle ligheder. 

GERARD BUTLER OG CLIVE OWEN
Disse to skuespillere spiller begge oftest med i actionfilm, men Gerard er også tilbøjelig til at være med i nogle mere romantiske film som P.S I Love You og Bounty Hunter - så hvis du mest ser kærlighedsfilm, er det med sikkerhed ham, du genkender bedst.

BRYCE DALLAS HOWARD OG JESSICA CHASTAIN
De to rødhårede skuespillerinder er nærmest identiske - og det ved de også godt selv. De laver begge sjov med deres hyppige forveksling ved at poste både memes, videoer og billeder, hvor de sætter spørgsmålstegn ved, om folk virkelig stadig ikke kan kende forskel. 

LIAM NEESON OG RALPH FIENNES
De to skuespillere er både gode venner og kollegaer - og så ligner de hinanden til forveksling. Liam spiller oftest filmens helt og har tit en pistol i hånden, når du ser ham i dramatiske actionfilm - som for eksempel de populære Taken-film. Ralph spiller derimod oftest filmens skurk og er bedst kendt for et lidt anderledes ansigt uden næse - nemlig Lord Voldemort i Harry Potter-filmene. De to look-a-likes har også medvirket i film sammen. Herunder kan nævnes The Schindler's List, hvor man næsten kunne blive i tvivl, om de har hyret samme skuespiller til to forskellige roller. 

PENELOPE CRUZ OG SALMA HAYEK
Disse to look-a-likes er gode veninder i virkeligheden og tager ofte selfies sammen. Alligevel har folk svært ved at skelne dem. I 2014 var det den officielle Instagram for Oscaruddelingen, som forvekslede Penelope Cruz, som endda skulle uddele en award til showet, med Salam Hayek - Ups!

MARGOT ROBBIE OG JAMIE PRESSLY
På trods af at model og skuespiller Jaime Pressly er 13 år ældre end Margot Robbie, så er de to så ens, at flere tror, de er den samme person. Ville du kunne skelne dem fra hinanden? 

LÆS OGSÅ: Margot Robbie: "Det her produkt, kan jeg ikke leve uden"

HEATH LEDGER OG JOSEPH GORDON-LEVITT
Da de to skuespillere spillede sammen i 10 Things I Hate About You, blev det for alvor tydeligt, hvor meget de ligner hinanden. Det var kun deres aldersforskel, som gjorde, at vi kunne skelne dem.

LEELEE SOBIESKI OG JENNIFER LAWRENCE
Inden Jennifer Lawrence blev en af de største skuespillerinder i Hollywood, medvirkede Leelee i en del film i starten af 00'erne, før hun forlod Hollywood-scenen for at varetaget jobbet som fuldtidsmor. De to minder altså lidt om hinanden.

WILL FERRELL OG CHAD SMITH
Komikeren Will Ferrell og trommeslageren fra Red Hot Chili Pepper ved godt, at de ligner hinanden til ugenkendelighed. I 2014 tog de det samme outfit på i Jimmy Fallons The Tonight Show, hvor de var kommet for at afgøre 'kampen' omkring deres ligheder. 

DEMI MOORE OG JENNIFER CONNELLY
Disse to skuespillerinder medvirkede begge i nogle store film i 90'erne på nogenlunde samme tid. Hvis ikke det var for Jennifer Connellys fyldigere bryn, er vi ikke sikre på, at vi kunne skelne de to fra hinanden. 

VICTORIA JUSTICE OG NINA DOBREV
Det er ikke kun i serien The Vampire Diaries, at Nina Dobrev har en dobbeltgænger. Hun har også en dobbeltgænger i virkeligheden - nemlig skuespillerinden Victoria Justice, der blev berømt på børnekanalen Nickelodeon i start 00'erne. Til Teen Choice Awards i 2015 skulle Victoria uddele en award for årets bedste skuespillerinde indenfor sciene fiction-genren. Det var komisk nok hendes egen dobbeltgænger, Nina Dobrev, der vandt prisen for rollen i The Vampire Diaries, hvor hun spillede Elena og dobbeltgængeren Katherine. 

NIKOLAJ COSTER-WALDAU OG JOSH HALLOWAY
Vores danske Game of Thrones-stolthed har også en look-a-like i Hollywood. Josh Holloway spiller en af hovedrollerne i den amerikanske tv-serie Lost, som handler om de overlevende fra et fly, der er styrtet ned på en tropisk øde ø. De to flotte mænd har flere fællestræk, der får os til at undre os over, om Josh mon har skjulte, danske rødder? 

LÆS OGSÅ: Nikolaj Coster-Waldau: "Det er en del af det at være dansker at være reserveret"

RACHEL BILSON OG KAIA GERBER
Denne The O.C.-stjerne har en mini-me, og det er ingen mindre end model Kaia Gerber, der havde sin debut på catwalken som 16-årig, og siden da har gået for alle de store modehuse. 

Læs mere om: