TALK OF TOWN

42 KJOLER | De bedst klædte nogensinde til The Met Ball

I nat dansk tid afholder Vogue og Costume Institute den mest prestigefyldte fest i år The Met Ball. For at varme op til det er IN gået i arkiverne, hvor vi har fundet de bedst klædte nogensinde.

Det er igen blevet tid til modens største fest The Met Ball (eller The Met Gala eller Costume Institute Gala, som den officielt hedder), så IN er dykket i arkiverne for at finde de bedst klædte til The Met Ball nogensinde.

The Met Ball afholdes af Costume Institute og Vogue hvert år i forbindelse med åbningen af The Metropolitan Museum of Arts årlige modeudstilling, der i år omhandler moden i en teknologisk tid.

LÆS OGSÅ: TOP 10 | De mest ikoniske sko nogensinde

Udstillingen går under navnet ”Manus x Machina: Fashion in an Age og Technology”, og de kendte plejer at klæde sig på til temaet. Du kan fx garanteret huske Rihannas Met-kjole fra sidste år, der var kreeret af den kinesiske couturier Guo Pei. En kjole, Rihanna havde valgt, på grund af det kinesiske tema.

På IN kan vi ikke vente med at se alle kjolerne, når vi vågner op i morgen (og du kan selvfølgelig se dem alle sammen lige her på IN.dk). Men indtil da har vi fundet de 42 bedste looks fra tidligere Met Balls.

Se galleriet nedenfor.

The Met Ball - Bedst klædte gennem tiden

Læs mere om: