TALK OF TOWN

8 gange, hvor Sarah Jessica Parker har klædt sig præcis som Carrie Bradshaw

New York-skribenten Carrie Bradshaw har sans for mere end kloge ord og 'Sex and the City' - hun er nemlig også et stilikon, der i to årtier har inspireret kvinder over hele verden. Selv Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie, har flere gange fundet inspiration i Carries mange outfits. Se 8 af de gange, hvor Sarah Jessica Parker har klædt sig præcis som Carrie Bradshaw.

EN STILET SKRIBENT FRA NEW YORK

Næsten alle kvinder kender til den stilede skribent fra New York, som elsker sko, cosmopolitans og mænd (specielt én bestemt).

LÆS OGSÅ: Sex and the city - hvor blev de af?

Selvom det er mere end 20 år siden, at Sex and the Citys første afsnit løb over skærmen, er vi stadig lige så vilde med de fire veninder - Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte - og deres ekstravagante New Yorker-liv. 

SKO TIL 500 DOLLARS OG KJOLE TIL 5

Det er ingen hemmelighed, at Carrie mener, at et par Manolo Blahniks kan redde ethvert outfit - og hun gerne betaler 100 gange så meget for sine sko end kjolen dertil. Men det er vist i virkeligheden de færreste af kjolerne i hendes kæmpe walk-in-klædeskab, som kun koster de 5 dollars, som hun påstår. 

Vi husker alle den overdådige Versace-kjole, som hun har på i seriens sidste afsnit, den storblomstrede Dolce Gabbana-kjole - og ikke mindst hendes mange designertasker, hvor alt fra Guccis Saddlebag og Fendis ikoniske Baguette gør sin entré.

INSPIRERENDE STILIKON

Carrie er et stilikon uden lige - og kvinder verden over har gennem flere årtier fundet inspiration i hendes legende og stilede udtryk, hvor der er plads til både print, glitter, croptops, høje hæle og tylskjørter.

LÆS OGSÅ: Se de 10 bedste looks fra 'Sex and the City'

Selv Sarah Jessica Parker, der spiller vores allesammens Carrie, har tilsyneladende fundet inspiration i den fiktive - men ikoniske - New Yorker.

Hun er nemlig utallige gange blevet spottet i outfits, som næsten er identiske med nogle af Carries populære looks.

Se 8 af de gange, hvor Sarah Jessica Parker har klædt sig præcis som Carrie Bradshaw herunder.

8 GANGE, SARAH JESSICA PARKER HAR KLÆDT SIG PRÆCIS SOM CARRIE BRADSHAW

1. Stroptop, glimtrende nederdel og en smule mave

2. Et hav af perlekæder

3. Frynsekjole med masser af glitter

4. En farverig kjole med strut

5. Spidse stiletter og en sexet, sort kjole

6. En nude, gulvlang kjole, der glimtrer

7. En ikonisk Carrie-croptop

8. En blomstrende skulderdetalje