TALK OF TOWN

9 kropspositive influencere, som viser forskellen på Instagram og virkelighed

Instagram er en superkilde til daglig inspiration til alt fra mode til mad, men det kan desværre også være en kilde til dårligt selvværd og et univers fyldt med glansbilleder og ”perfekte” kroppe. Læs med, når vi introducerer dig for 9 kropspositive influencere, som viser forskellen på Instagram og virkelighed.

Instagram kan være en kæmpe inspirationskilde, når det kommer til mode, interiør, mad og meget, meget mere … MEN Instagram har desværre også en tendens til kun at vise den ene side af medaljen, og det kan efterlade én med følelsen af, at man ikke er god nok, som man er.

For selvom Instagram bugner med inspirerende billeder, så er det desværre også en platform, som er fyldt med polerede billeder af smukke, slanke og solbrune kroppe, fyldige læber og aknefri hud.

Og når hele ens feed er fyldt med mennesker, som ser nær ”perfekte” ud (hvad end det så betyder), så kan man hurtigt selv få følelsen af, at man ikke er pæn nok og god nok.

Men, hvem har egentlig helt glat og appelsinfri hud? Ingen bumser? Den ”perfekte” krop med smal talje, stor numse og store bryster? Når alt kommer til alt, er der nok ingen, der har det – heldigvis!

Læs også: Derfor bør alle vide, hvad tuberøse bryster er

Vi har fundet 9 inspirerende influencere, som gør op med det polerede instagrambillede, og viser sig selv nøjagtig, som de er – med skønne deller og filterfri hud.

De viser også, hvorfor du aldrig må tro på, hvad du ser online – for med alverdens apps, filtere og poseringer kan man stort set ændre sit udseende fuldkommen, og der er desværre intet mærkat, som viser, hvornår der er gjort brug af disse tricks.

Læs også: Karin Heurlin: Jeg letter mine følelser ved at dele dem

Vi håber, at du kan bruge disse 9 Instagrammers posts som en daily reminder om, at du ikke altid skal tro på, hvad du ser online – og at du ikke skal føle dig forkert, blot fordi du ikke ser ud, som den ”perfekte” person du følger.  

Husk altid på at du er god nok, som du er, og at dit værd består i så meget mere end blot dit udseende.

Læs også: Cecilie Uttrup Ludwig: Jeg har været ved at dø og kaste blod op for at bevise mit værd

Du kan se alle de inspirerende, selvkærlige og kropspositive influencere herunder.

Læs også: Sofie Malmborg: Her er fire bøger, jeg elsker