TALK OF TOWN

9 overraskende afsløringer fra Meghan og Harrys Oprah-interview

Hvis du endnu ikke har set det omdiskuterede Oprah-interview eller, hvis du kun fulgte halvt med så læs med her, når vi giver dig et overblik over de 9 mest overraskende afsløringer fra Meghan og Harrys Oprah-interview.

Det eftertragtede og omdiskuterede Oprah-interview er endelig blevet tilgængeligt for os danskere, og vi sad selvfølgelig klistret til skærmen for at for at få alle de vigtige detaljer med.
 
Vi har derfor samlet en oversigt over de 9 mest chokerende afsløringer fra Meghan og Harrys Oprah-interview.
 
1. It’s a girl!
Hertugen og hertuginden af Sussex venter en lille pige. Harry sagde i forbindelse med afsløringen af kønnet, at ”ethvert barn eller børn ville have været fantastisk, men at få en dreng og så en pige – hvad mere kan man ønske sig?” Meghan er sat til at skulle føde til sommer.
 
2. Meghan havde selvmordstanker under sin tid som arbejdende medlem af kongehuset
Under sin tid som arbejdende medlem af kongehuset, havde Meghans mentale helbred det så dårligt, at hun havde selvmordtanker:
 
- Jeg havde bare ikke lyst til at leve længere. Og det var en meget klar, virkelig og skræmmende konstant tanke.
 
 
Meghan bad om hjælp fra institutionen, men blev afslået:
 
- De sagde, mit hjerte går ud til dig, fordi jeg ser, hvor slemt det er, men der er ikke noget, vi kan gøre for at hjælpe dig, eftersom du ikke er ansat hos institutionen.
 
3. Sandheden om konflikten mellem Meghan og Kate
Siden Meghan og Harrys bryllup i 2018 har der floreret rygter om, at Meghan angiveligt skulle have fået hertuginden af Cambridge, Kate Middleton, til at græde – men det var lige omvendt, fortæller Meghan nu. Meghan går ikke dybere ind i konflikten, og fortæller, at Kate både har sagt undskyld og sendt blomster, og at Meghan har tilgivet hende.
 
 
Meghan er dog skuffet over den måde, som kongehuset taklede denne konflikt og gossip på:
 
- De ville gøre alt for at ændre de mest åndssvage historier om andre, men denne såkaldte konflikt lod de gå uadresseret. Og det følte jeg var starten på et karaktermord.
 
 
4. Archies hudfarve var et problem for nogle af kongehusets medlemmer
Meghan og Harry fortæller i interviewet, hvordan nogle af kongehusets medlemmer under Meghans graviditet udtrykte, at Archies hudfarve ville være et problem. Meghan og Harry ville ikke afsløre, hvem af familiens medlem/medlemmer, der havde udtrykt denne bekymring, men sagde, at spørgsmålet lød noget i retningen af:
 
- Hvordan vil børnene ikke se ud?
 
 
5. Archie har ikke og vil ikke få hverken en royal titel eller royal beskyttelse
Hertugen og hertugindens søn, Archie Mountbatten-Windsor, har ikke fået en royal titel, på trods af at det er almindelig skik, og får derfor heller ikke royal beskyttelse. Meghan og Harry ønskede en titel til Archie, både fordi han er berettiget, men især på grund af beskyttelsen. Dette er endnu en af de mange årsager til, at parret valgte at forlade den britiske kongefamilie.
 
 
6. Prins Charles cuttede kontakten til prins Harry
Harrys far, prins Charles, stoppede på et tidspunkt med at besvare Harrys opkald. Oprah spurgte, hvorfor han havde stoppet med at besvare opkaldene, og til det svarede Harry:
 
- På det tidspunkt tog jeg sagen i egen hånd. Det blev jeg nødt til at gøre for min familie. Det er ikke en overraskelse for nogen. Det er virkelig sørgeligt, at det er kommet hertil, men jeg bliver nødt til at gøre noget for mit eget mentale helbred, min kones og for Archies.
 
 
Prins Charles besvarer nu igen sønnens opkald, men der er meget smerte forbundet med Harry og Charles’ forhold:
 
- Jeg føler mig virkelig svigtet. Han har været igennem noget lignende, så han ved, hvordan smerte føles.
 
7. Prins Harry er blevet afskåret økonomisk
Harry fortalte i interviewet, hvordan han i første kvartal af 2020 stoppede med at modtage økonomisk støtte fra det britiske kongehus. Dette var også tanken bag parrets aftale med streamingtjenester, som blandt andre Netflix, der er med til at sikre parret en god økonomi. Herudover lever parret af den arv, som prinsesse Diana havde efterladt prins Harry.
 
8. Meghan og Harry blev gift tre dage før deres royale bryllup
Meghan afslørede, at det forelskede par blev gift privat tre dage før deres offentlige, royale bryllup den 19. maj 2018. Her udvekslede de deres bryllupsløfter til hinanden og ærkebiskoppen. Du kan læse alt om deres intime bryllup lige HER.
 
9. Dronning Elisabeth II er fantastisk
På trods af alle de overraskende og negative fortællinger om det britiske kongehus, så står en ting klart efter Oprah-interviewet: Dronning Elisabeth II er fantastisk!
 
Meghan fortæller, hvordan dronningen hele vejen igennem har været imødekommende og kærlig over for Meghan, og hvordan hun blandt andet havde delt et tæppe med Meghan på en kølig togtur.
 
Det var også tydeligt at mærke, at Harrys forhold til sin bedstemor er fyldt med masser af kærlighed og respekt.
 
 
Oprah slutter interviewet af med at spørge, om Meghans eventyr med prinsen har en lykkelig slutning, hvortil hertuginden smilende svarer:
 
- Bedre end noget eventyr du nogensinde har læst.
 
Psst … Hvis ikke du fik set interviewet, så husk at du kan se det gratis på Viafree lige HER.