TALK OF TOWN

Årets bedste Halloween-kostumer fra Hollywood

Kan du gætte, hvem jeg er? Heidi Klum, Gigi Hadid og Kim Kardashian er blandt de stjerner, som har fejret Halloween. Se de kendtes bedste Halloween-udklædninger fra Hollywood.

Hollywood er de jo altid et par skridt foran, så stjernerne fandt parykker, teatersminke og udklædningstøjet frem allerede sidste weekend og Halloween-festede til den store guldmedalje.

Blandt årets mest opsigtsvækkende kostumer var (endnu en gang) topmodellen Heidi Klum - dronningen af Halloween - der dukkede op til sin årlige fest i et vildt kostume. Det er svært at give et navn til dét, supermodellen i år var klædt ud som - men en form for alien kan man vist godt våge sig til at sige. Det tog hele 10 timer for kendissen at blie festklar, og hele hendes forvandling blev til foran et live publikum.

LÆS OGSÅ: De kendtes vildeste Halloween beauty-looks

Heidi Klum var dog ikke alene om, at fejre Halloween...

Kylie Jenner havde ikke bare ét men hele to forskellige udklædninger dette år: Marylin Monroe og Ariel. Gigi Hadid havde iklædt sig et skriggult suit og hat, og gjorde sig som en danseglad The Mask. Du kan se alle de festlige og uhyggelige udklædninger herunder.

Halloween i Hollywood 2019 - de bedste forklædninger

Bella Hadid

Kim Kardashian

David Burtka og Neil Patrick Harris
Ægteparret var udklædt som Mary-Kate og Ashley Olsen.

Ariel Winther

Gigi Hadid

Paris Hilton og Demi Lovato

Kylie Jenner
Kylie Jenner havde ikke bare ét men hele to styks udklædninger:

Shakira

Kourtney Kardashian

Coco Austin og Ice T

LÆS OGSÅ: Biografiske film - Hvor godt ligner stjernerne?